Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου: Χάνει το ντέρμπι ο Μίλερ, επιστρέφουν Κίμιχ και Κομάν

Η Μπάγερν Μονάχου θα αγωνιστεί στη Βεστφαλία κόντρα στη Ντόρτμουντ (8/10, 19:30) χωρίς τον Τόμας Μίλερ. Επιστρέφουν Κίμιχ και Κομάν.

Χωρίς τον εκ των αρχηγών της, Τόμας Μίλερ, θα αγωνιστεί η Μπάγερν Μονάχου στο ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία (8/10, 19:30). Όπως επιβεβαίωσε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν τόσο ο Γερμανός μεσοεπιθετικός όσο και ο Τζόσουα Κίμιχ είναι πλέον αρνητικοί στον κορονοϊό, όμως ο πρώτος θα μείνει εκτός, καθώς εξακολουθεί να έχει συμπτώματα, ενώ ο δεύτερος αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά. Για τους Βαυαρούς επιστρέφει και ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, ο οποίος ήταν μήνα εκτός με τραυματισμό στον μηρό.

«Και οι δύο είναι αρνητικοί αλλά ο Τόμας έχει ακόμα κάποια συμπτώματα και δεν θα είναι στην ομάδα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να είναι μαζί μας. Δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Τζος δεν αισθάνεται τίποτα. Θα περιμένουμε την τελευταία προπόνηση και θα δούμε. Υποθέτω ότι θα είναι μαζί μας.

O Κομάν είναι υγιής, πέρασε όλα τα τεστ και προπονείται κανονικά. Δεν θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα, όμως σίγουρα μπορεί να έρθει από τον πάγκο. Είναι έτοιμος για 30 με 40 λεπτά συμμετοχής», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη τύπου ενόψει του «Klassiker» ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

To Top