Ντόρτμουντ: Το κρίσιμο ραντεβού με τον Χάαλαντ

Την επόμενη εβδομάδα η διοίκηση της Ντόρτμουντ, θα καλέσει στα γραφεία της τον Έρλινγκ Χάαλαντ μαζί με τον μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα και τον πατέρα του Νορβηγού ώστε να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Το μέλλον του Νορβηγού στράικερ στην Ντόρτμουντ παραμένει αβέβαιο. Αλλωστε και ο CEO του κλαμπ, Χανς – Γιόακιμ Βάτσκε, παραδέχθηκε πως πιθανότατα ο Νορβηγός διανύει τους τελευταίους του μήνες στον σύλλογο.

Μπορεί το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2024 με τους Βεστφαλούς, αλλά ήδη οι φήμες περί αποχώρησης του από τον γερμανικό σύλλογο έχουν φουντώσει. Βέβαια, προκειμένου μια ομάδα να αποκτήσει τον νεαρό αστέρα θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 75 εκατομμυρίων ευρώ στη Ντόρτμουντ, άλλα 20 εκατομμύρια ευρώ στον μάνατζερ του Χάαλαντ, Μίνο Ραϊόλα κι άλλα τόσα στον πατέρα του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα πάντως με την «Bild», η Ντόρτμουντ έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση με τον Χάαλαντ, τον Μίνο Ραϊόλα και τον πατέρα του για την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους. Η γερμανική ομάδα θέλει να ξεκινήσει προετοιμασία για την επόμενη σεζόν και πρέπει να μάθει αν θα μπορεί να υπολογίζει ή όχι τις υπηρεσίες του Νορβηγού επιθετικού.

Η Ντόρτμουντ θα προσπαθήσει να δελεάσει τον 21χρονο επιθετικό με μία πολύ σημαντική οικονομική πρόταση, ώστε να παραμείνει κάτοικος Βεστφαλίας τουλάχιστον γι’ ακόμη μία σεζόν. Ωστόσο, γνωρίζει ότι το έργο της να τον πείσει είναι εξαιρετικά δύσκολο.

To Top