Ντύθηκε γαμπρός ο Παπαζαχαρίας! (photos)

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, που αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με την εκλεκτή της καρδιάς του, Λένα! Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Επανομή, σε μια… κατακίτρινη τελετή, μπροστά σε πολλά μέλη της οικογένειας του Άρη!

Ο 27χρονος μεσοαμυντικός του Άρη μπήκε στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού έχοντας… μια μπάλα ποδοσφαίρου στα πόδια του, σ’ έναν γάμο που ήταν έτσι κι αλλιώς απόλυτα ποδοσφαιρικός, αφού το νεόνυμφο ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί νυν και πρώην συμπαίκτες του γαμπρού.

Οι συμπαίκτες του Παπαζαχαρία στον Άρη, Μάρκος Βελλίδης, Κώστας Καζναφέρης, Μανώλης Παπαστεριανός, Σάκης Πρίττας, Νίκος Λαζαρίδης, Σάκης Κανούλας, Γιάννης Γιαννιώτας, Σωκράτης Διούδης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Στέλιος Τσουκάνης, Χρήστος Αραβίδης, αλλά και οι Κατεργιαννάκης, Γιάντσης, Ηλιάδης, Λαγός, με τους οποίους είχε συνυπάρξει στον Ηρακλή, παρέστησαν στην τελετή.

Επιπλέον, εκ μέρους της ΠΑΕ Άρης παρευρέθηκε ο Αντώνης Ζαμπέτας, ενώ το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησαν επίσης οι Αγαπητός Αμπελάς, Γιώργος Κολτσίδας, Γιάννης Μιχαλήτσος, Τάσος Θέος, ο μεταφραστής Αντώνης Σαριόγλου και ο γιατρός Βαγγέλης Πανταζής.

Ευχή όλων, αλλά και του PRESSARIS, προς το νεόνυμφο ζευγάρι: Να ζήσετε και καλούς απογόνους!

To Top