ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντύνεται στα κιτρινόμαυρα ο Ντιγκινί

H τελευταία πράξη της συμφωνίας του Άρη με τον Νικολά Ντιγκινί αναμένεται να παιχθεί σήμερα στην Θεσσαλονίκη. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Θοδωρή Καρυπίδη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πέσουν σήμερα οι υπογραφές…

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Η συμφωνία με τον Γάλλο σφραγίστηκε μετά τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Αρη, Θόδωρος Καρυπίδης, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε ταξιδέψει στη πρωτεύουσα για το συνέδριο της Λίγκας και το πρωί της Δευτέρας είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους του παίκτη.  Σε αυτή διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του από τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντιγκινί είχε βρεθεί με το ένα πόδι στο Ισραήλ, όμως δεν τα βρήκαν στο οικονομικό, η Χάποελ Τελ Αβίβ πρόεσφερε ένα ποσό της τάξης των 220.000 ευρώ, το οποίο δεν έγινε δεκτό και στην συνέχεια οριστικά απέσυρε το ενδιαφέρον της. Η εξέλιξη αυτή έβαλε στο παιχνίδι και πάλι τον Άρη, για έναν παίκτη που ο Πάκο Ερέρα άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τα όσα τονίζουν στην Αλκμήνης, ο Καρυπίδης έκανε την οικονομική υπέρβαση που απαιτούσε μια τέτοια συμφωνία και έτσι ο Άρης αναμένεται  να έχει μια προσθήκη που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο στην ομάδα του Πάκο Ερερα.

Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει στα χέρια του έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έδειξε σπουδαία δείγματα γραφής στον Ατρόμητο. Ο 30χρονος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 28 παιχνίδια με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου και σκόραρε 10 γκολ.ενώ έπαιξε και σε έξι αγώνες κυπέλλου. Στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα των Βαν και Πανθρακικού.

Σήμερα αναμένεται να ανέβουν μαζί στη Θεσσαλονίκη πρόεδρος και παίκτης προκειμένου να “πέσουν” εδώ οι υπογραφές και να ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία.

To Top