ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νόιερ: πήγε στο γάμο του με τις πατερίτσες! (photos)

Ένας σοβαρός τραυματισμός έθεσε νοκ-άουτ τον Μάνουελ Νόιερ από το φινάλε της σεζόν όμως τον γάμο του δεν τον ανέβαλε. Πήγε μάλιστα στην εκκλησία με τις… πατερίτσες.

O Μάνουελ Νόιερ ήρθε να αποδείξει πως δεν είναι μόνο σπουδαίος πάνω στο χορτάρι αλλά και έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Αυτό το έκανε μέσω του γάμου του, με τον 31χρονο τερματοφύλακα της Μπάγερν και της εθνικής Γερμανίας να έχει τεθεί νοκ-άουτ από τις  υποχρεώσεις της ομάδας από τα τέλη Απριλίου ελέω τραυματισμού στο αριστερό πόδι αλλά αυτό να  μην στέκεται αρκετό να του… χαλάσει το γάμο.

 

Όχι, ο Νόιερ δεν ήθελε σε καμία περίπτωση αυτό το “δώρο” που ήρθε στη ζωή του και το Σάββατο (10/6) νυμφεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την 23χρονη Νίνα Βάις, με τον γάμο να γίνεται μάλιστα εκτός Γερμανίας και συγκεκριμένα στην Απουλία (νοτιοδυτική Ιταλία).

Ο Νόιερ δεν “μάσησε” μάλιστα από τον τραυματισμό του και για να δείξει σε όλους πόσο ακομπλεξάριστος, χρησιμοποίησε κάποια στιγμή μέσα στο ιερό πατερίτσες (αξεσουάρ που το είχε ανάγκη για κάποιο διάστημα) για να περπατήσει. Σημειώνεται πως μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο συμπαίκτης του στους Βαυαρούς αλλά και στα “πάντσερ”, Μάριο Γκέτσε.

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΙΕΡ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Πηγή: contra.gr
To Top