Νότιγχαμ: Ζήτησε την εξαίρεση του διαιτητή Ρομπ Τζόουνς από τα επόμενα παιχνίδια της

Η Νότιγχαμ είχε παράπονα από τη διαιτησία του Ρομπ Τζόουνς στο ματς με την Μπόρνμουθ λόγω της αποβολής του Μπολί με δύο κίτρινες σε 23 λεπτά και ζήτησε την εξαίρεση του από τα επόμενα παιχνίδια της στην Premier League.

Η Νότιγχαμ των 10 παικτών ηττήθηκε 2-3 από την Μπόρνμουθ στο ντέρμπι παραμονής, στο ντεμπούτο του Νούνο στον πάγκο της με τους γηπεδούχους να παίζουν με δέκα παίκτες από τη στιγμή που αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες ο Γουιλί Μπολί στα πρώτα 23 λεπτά της αναμέτρησης.

Η αποβολή αυτή του Μπολί από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Ρομπ Τζόουνς, είχε φέρει τα παράπονα του Νούνο μετά την λήξη του ματς ο οποίος είχε ζητήσει περισσότερο σεβασμό στην ομάδα του ενώ η Νότιγχαμ προχώρησε ένα βήμα παρακάτω σύμφωνα με δημοσίευμα της telegraph.

Συγκεκριμένα έστειλε στον Χάουαρντ Γουέμπ επιστολή με την οποία ζητά την εξαίρεση του διαιτητή από τα επόμενα ματς της ομάδας στην Premier League. Το αν ο επικεφαλής της διαιτησίας στην Αγγλία λάβει ή όχι υπόψιν του το αίτημα της Νότιγχαμ θα φανεί τις επόμενες αγωνιστικές.

 

To Top