Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Λίνγκαρντ κατηγορείται για κακοποίηση ζώων, ανέβασε φωτογραφία που δείχνει τα σκυλιά του με κομμένα αυτιά!

Ο σταρ του Νότιγχαμ Φόρεστ, Τζέσι Λίνγκαρντ, δέχθηκε σφοδρή επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού μοιράστηκε μια ανάρτηση που δείχνει τα νέα του σκυλιά Creed and Cash με κομμένα αυτιά.

Η κοπή αυτιών είναι μια παράνομη διαδικασία στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκτός εάν εκτελείται από κτηνίατρο για ιατρικούς λόγους, αλλά έχει γίνει μια δημοφιλής αισθητική επέμβαση σε όλο τον κόσμο κυρίως για ορισμένες ράτσες σκύλων. Ο σταρ της Νότιγχαμ Φόρεστ, Τζέσι Λίνγκαρντ, ανέβασε μια φωτογραφία με τα σκυλιά του -ράτσας Doberman και Mastiff- με τα αυτιά τους ακρωτηριασμένα ώστε να φαίνονται μυτερά και πιο έντονα.

Η διαδικασία γίνεται συνήθως σε κουτάβια ηλικίας μεταξύ 6 και 12 εβδομάδων και μπορεί να είναι εξαιρετικά τραυματική για σκύλους. Επιπλέον, δεν υπάρχουν αναγνωρισμένα οφέλη για την υγεία από τη χειρουργική επέμβαση, με πολλούς ιδιοκτήτες να κόβουν τα αυτιά του σκύλου τους καθαρά για να αποκτήσουν πιο άγρια εμφάνιση.

Ο 29χρονος Λίνγκαρντ κατηγορήθηκε για κακοποίηση ζώων από τότε που μοιράστηκε εικόνες και βίντεο με τα σκυλιά του στο Instagram με ορισμένους χρήστες να κατακρίνουν τον Άγγλο διεθνή για κακοποίηση ζώων. Ένας σχολιαστής στην ανάρτησή του που έχει λάβει πάνω από 120.000 likes έγραψε: «Καταστράφηκαν 2 καταπληκτικά σκυλιά! Βλάκας»

Ένας άλλος αντιτάχθηκε ωστόσο σε αυτήν την άποψη, υπονοώντας ότι ο Λίνγκαρντ δεν έκανε κάτι κακό: «Τα σκυλιά φαίνονται αρκετά υγιή. Αλλά φυσικά, οι άνθρωποι θα σκεφτούν όπως πάντα, έχουν την εξουσία να κρίνουν τον άλλον».

Η ανάρτηση που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό του στο Instagram δείχνει τον ποδοσφαιριστή να ποζάρει και να παίζει με τα δύο σκυλιά του σε εξωτερικούς χώρους. Τα σκυλιά αγοράστηκαν από την Chaperone K9 Ltd που καυχιέται ότι είναι «Προμηθευτές των καλύτερων σκύλων προστασίας της οικογένειας σε όλο τον κόσμο». Οι σκύλοι προστασίας έχουν δει μεγάλη αύξηση στη δημοτικότητα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, καθώς αστέρες υψηλού προφίλ αναζητούν νέους τρόπους για να αυξήσουν την ασφάλεια του σπιτιού τους μετά από πολλές διαρρήξεις και ληστείες σε σπίτια ποδοσφαιριστών.

 

 

To Top