Νότιος όμιλος: «Μπαλωθιά» παραμονής από την Ιεράπετρα, πήρε το ντέρμπι η Επισκοπή

Τρίποντο «χρυσάφι» στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο ΟΦ Ιεράπετρας που κέρδισε με 2-1 στο Ελ Πάσο την Καλλιθέα.

Καλλιθέα – ΟΦ Ιεράπετρας 1-2

Την τρίτη του νίκη μακριά από την έδρα του πέτυχε ο ΟΦ Ιεράπετρας, σ΄αντίθεση με την Καλλιθέα που υποχρεώθηκε στην δεύτερη της ήττα από ομάδα της Κρήτης… Το συγκρότημα του Λεωνίδα Βόκολου ήταν αυτό, που μπήκε καλύτερα στο ματς χωρίς όμως να έχει δημιουργήσει την μεγάλη φάση στα πρώτα λεπτά.

Όλα αυτά μέχρι το 9΄ όταν η κεφαλιά που επιχείρησε ο Κυνηγόπουλος, για την Καλλιθέα ανάγκασε τον Καραγκιόζη να πέσει στη γωνία του και να αποκρούσει. Με το πέρας της ώρας οι γηπεδούχοι ενέτεινα την πίεση τους, προκειμένου να φτάσουν στο γκολ, που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει στην προσπάθεια που είχε ο Κυνηγόπουλος, το σουτ του όμως έφυγε δίπλα από την εστία του Καραγκιόζη. Στο διάστημα που ακολούθησε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, δεν άλλαξε κάτι με το 0-0 να διατηρείται μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Στο β΄ ημίχρονο η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 50΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μεσιδόρο, πέναλτι που κέρδισε ο Βουό από τον Κύργια. Η Καλλιθέα μετά το γκολ που δέχτηκε προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, ο Νεκούλ όμως στο 67΄ ήταν αυτός που ζευγάρωσε τα τέρματα των Κρητικών…

Επισκοπή – Εργοτέλης 1-0

Ηρόδοτος – Χανιά 2-2

Ρόδος – Αστέρας Βλαχιώτη 0-1

Κηφισιά – Καραϊσκάκης 0-0

Ρεπό: Καλαμάτα

To Top