ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νύκταρης: «Φεύγει Αμερική για να πουλήσει τη Βέροια και αφοσιώνεται στον Άρη ο Καρυπίδης»

O Ηρακλής Νύκταρης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Θόδωρο Καρυπίδη και τα σχέδιά του για τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για τη σχέση του με τον Καρυπίδη: «Είμαστε κουμπάροι. Θα είναι κουμπάρος στο γάμο του γιου μου».

Για την ενασχόληση του Καρυπίδη με τον Άρη: «Έχω μιλήσει για τον Άρη και τον Θόδωρο. Με τον κουμπάρο μου τα λέμε συνέχεια. Σχεδόν κάθε μέρα. Αν μου ζητήσει βοήθεια θα είμαι δίπλα του, είτε από μακριά, είτε από κοντά».

Για την απεμπλοκή του από τη Βέροια: «Έχει τη διάθεση να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Φεύγει αύριο μεθαύριο για την Αμερική για να πουλήσει τη Βέροια. Έχει ραντεβού νομίζω. Πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσει γρήγορα».

Για το αν είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει οικονομικά: «Ό, τι και να μου ζητήσει ξέρει ότι είμαι δίπλα του. Τα λέμε πολύ καλά, έχει χάσει πολλά λεφτά στο ποδόσφαιρο, γιατί δεν ήξερε και τον κορόιδεψαν. Και όταν χάνεις λεφτά ή βάζεις μυαλό ή πας σπίτι του. Μάλλον έβαλε μυαλό. Από τη στιγμή που πήρε τον Άρη που είναι μεγάλη ομάδα, θα τον κυνηγούν από παντού. Με τον Άρη πρέπει να κυνηγάει τίτλο κάθε χρόνο».

Για το αν τον προέτρεπε να ασχοληθεί με τον Άρη: «Εγώ του το έλεγα πάντα αυτό. Όταν πήγα να πάρω τον Άρη και δεν έγινε του είπα να πάρει τον Άρη».

Για το ενδιαφέρον του να πάρει τον Άρη: «Συνέβη στα τελειώματα με τον Κάλας, όταν φάνηκε πως δεν έβγαινε ο Άρης. Έκανα ραντεβού, μίλησα με κόσμο, διάφορους παράγοντες. Απλώς δεν μου άρεσαν κάποια θέματα και γι’ αυτό δεν ενεπλάκην. Δεν γίνεται να βάζει άλλος λεφτά και άλλος να κάνει κουμάντο. Υπήρχαν παράγοντες στον Ερασιτέχνη που ήθελαν να κάνουν κουμάντο».

Για το αν Καρυπίδης μπορεί να ανεβάσει τον Άρη στη Super League:«Βέβαια θα την ανεβάσει. Ό,τι ανταγωνισμό και να έχει, εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα βγει».

Για τον Αναστόπουλο: «Ήμασταν 3-4 χρόνια μαζί στον ΟΦΗ. Είναι καλός προπονητής ο Αναστόπουλος και συζητήσιμος, όπως και ο Καρυπίδης, γι’ αυτό και τα πάνε καλά».

To Top