ΝBA: Συμφωνία για τζάμπολ 22 Δεκεμβρίου ή 18 Ιανουαρίου

O αντιπρόεδρος της Ένωσης παικτών, Μάλκολμ Μπρόγκντον τόνισε πως η νέα σεζόν του ΝΒΑ θα ξεκινήσει 22 Δεκέμβρη ή  18 Γενάρη.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν στο ΝΒΑ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν υπάρχουν μόνο 2 υποψήφιες ημερομηνίες.

Η λίγκα θα κάνει τζάμπολ είτε στις 22 Δεκέμβρη είτε στις 18 Γενάρη (Martin Luther King Day) όπως ανέφερε και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Παικτών, Μάλκολμ Μπρόγκντον.

«Νομίζω πως αυτές είναι οι 2 επιλογές. Θα ξεκινήσει ή στις 18 Γενάρη, όπου θέλουν και οι περισσότεροι παίκτες ή θα πάει για τις 22 Δεκέμβρη κοντά στα Χριστούγεννα. Αλλά η μεγάλη διαφορά έχει να κάνει με τα έσοδα», ανέφερε ο γκαρντ των Πέισερς.

Μάλιστα πρόσθεσε πως υπάρχει συμφωνία έτσι ώστε να γίνει το τζάμπολ σε μία από τις 2 ημερομηνίες. Αν ξεκινήσει 22 Δεκέμβρη θα έχει κέρδος 500 εκ. δολάρια.

Πάντως η περίοδο των Χριστουγέννων είναι μία από τις καλύτερες για το ΝΒΑ οικονομικά και μένει να δούμε αν θα περάσει η συγκεκριμένη πρόταση που δεν δείχνει να στηρίζεται από την πλειοψηφία των παικτών.

To Top