Νova: “Οριστική διακοπή του αγώνα στο ΟΑΚΑ! Yποβιβασμός της ΑΕΚ”!!!

“Η διακοπή είναι οριστική, η ΑΕΚ στο ματς της… ζωής της έχασε με 0-1 από τον Πανθρακικό και πλέον για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι με το 1.5 πόδι στην Β΄εθνική! Απειλείται και με αφαίρεση βαθμών!”.

Την είδηση αυτή μετέδωσε πριν από λίγο η Nova! Η αγωνία χτυπάει κόκκινο στο Κλεάνθης Βικελίδης, όλοι είναι συντονισμένοι στην τηλεόραση και στα αθλητικά σάιτ! Ο Τριτσώνης είναι αρνητικός στο να ξεκινήσει το παιχνίδι… Όλα τα μέσα μεταδίδουν την οριστική διακοπή του αγώνα… Ο αγώνας έχει διακοπεί πάνω από μια ώρα!

Διαβάστε τι προηγήθηκε:

Φοβερά επεισόδια στο ΟΑΚΑ με την είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο με το που σημειώθηκε στο 87′ το 1-0 υπέρ του Πανθρακικού με αυτογκόλ του Μπουγαΐδη.

Η κατάσταση στο ΟΑΚΑ μύριζε μπαρούτι από το 76′, όταν μπροστά από τη θύρα 35 και 1 έκαναν «περίπατο» οι οπαδοί της ΑΕΚ. Οι σεκιούριτι μαζί με την αστυνομία προσπάθησαν να τους απομακρύνουν και αρχικά και μετά από εξάλεπτη διακοπή από τον Τριτσώνη τα κατάφεραν. Στο 87′, όμως, η κατάσταση ξέφυγε εντελώς… Ο Μπουγαΐαδης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, δεν συνεννοήθηκε με τον Αραμπατζή και την έστειλε στα δίχτυα της «Ενωσης».

Και εκεί έγινε γενικευμένο ντου στον αγωνιστικό χώρο. Πάνω από 200 οπαδοί της ΑΕΚ έτρεξαν και βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο με τους παίκτες, τους διαιτητές και τους προπονητές να τρέχουν στη φυσούνα και να μπαίνουν στα αποδυτήρια.

Οι δυνάμεις καταστολής έκαναν άμεσα την εμφάνιση τους. Χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και έστησαν τείχος μπροστά στη φυσούνα, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Οι πάγκοι έσπασαν, μετακινήθηκαν. Τα σημαιάκια των κόρνερ έγιναν όπλο στα χέρια των οργισμένων οπαδών της ΑΕΚ που δεν μπορούσαν να «χωνέψουν» το γεγονός ότι η ομάδα τους έχανε, πλέον, με 1-0 και ήταν, πλέον, ορατό το ενδεχόμενο του υποβιβασμού

To Top