Ξάνθη: Εκτός οι δυο δανεικοί από τον ΠΑΟΚ και ο Μαλεζάς, μέσα δυο 18χρονοι

Η Ξάνθη ετοιμάζεται… πυρετωδώς για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, κάτω από το βάρος των όσων έγιναν μέσα στην εβδομάδα…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Την ώρα που η ΕΕΑ ξεκίνησε την μελέτη των στοιχείων που αφορούν την σχέση ΠΑΟΚ-Ξάνθης, ανακοινώθηκε η αποστολή από την ομάδα της Θράκης.

Η πρώτη η απουσία του βασικού κεντρικού αμυντικού της Ξάνθης, του Στέλιου Μαλεζά. Χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό, χωρίς να έχει συμπληρώσει κάρτες και χωρίς να είναι… δανεικός από τον ΠΑΟΚ, ο Μαλεζάς έμεινε εκτός αποστολής. Εκτός είναι φυσικά και οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ, Μουλέν και Γκαργκαλατζίδης, ωστόσο αυτό δε συνιστά είδηση, καθώς ο ΠΑΟΚ σε όσες ομάδες έχει δώσει δανεικούς (Βόλο, Λάρισα φέτος και πέρσι Ατρόμητο) έχει βάλει όρο να μην αγωνίζονται εναντίον του.

Από κει και πέρα, στην αποστολή είναι δυο 18χρονοι.  Πρόκειται για τους γεννημένους το 2001, Κωνσταντίνο Θυμιάνη και Γιάννη Λεωντσάκο. Ο πρώτος είχε αγωνιστεί πέρσι για λίγα λεπτά σε δύο παιχνίδι, ενώ ο Λεωντσάκος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ ξανά με την Ξάνθη.

Στην αποστολή είναι και ο 24χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Λούκας Πολέτο, που φέτος έχει αγωνιστεί έως τώρα 11 λεπτά σε ματς κόντρα στη Λαμία.

Αναλυτικά, η αποστολή της Ξάνθης για τη μεγάλη «μάχη» που θα δώσει αύριο προκειμένου να φύγει με ένα μεγάλο αποτέλεσμα από την Τούμπα:

Άμπαντ, Μπέντο, Καρασαλίδης, Σόσα, Λισγάρας, Λεωντσάκος, Ντίρεσταμ, Θυμιάνης, Τζουρίτσκοβιτς, Καμαρά, Εντουάρντο, Ντε Λούκας, Πολέττο, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Τερκί, Στάρτζεον, Ρενέλα.

To Top