Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ η Άστον Βίλα (2-2) Κριστιάνο: «Νιώθω σαν 30άρης, να παίζω μέχρι τα 42»! (video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να κοντεύει τα 37, ωστόσο παραμένει σε τρομερά εξαιρετική φόρμα όσο ελάχιστοι αθλητές!

Άλλωστε, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανήκει στην κατηγορία των «υπεραθλητών», με τα φυσικά του σωματικά προσόντα, την έκρηξη, την ταχύτητα, αλλά και το άλμα του να… προκαλούν θαυμασμό ακόμα και σε αυτή την ηλικία!

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως νιώθει σαν… 30άρης, ενώ ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να συνεχίσει να παίζει μέχρι τα 42 του χρόνια.

«Γενετικά νιώθω σαν να είμαι 30 ετών. Φροντίζω πολύ το σώμα και το μυαλό μου. Θέλω να ανακαλύψω αν θα παίξω μέχρι τα 40, 41 ή 42 μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ο καθημερινός μου στόχος είναι να απολαμβάνω τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «CR7».

Λίγο αργότερα, ήρθε η μάγκικη ισοπαλία (2-2), με το βλέμμα στο… μέλλον για την Άστον Βίλα! Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ είδε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προηγείται 2-0 στο «Βίλα Παρκ» χάρη σε γκολάρες του Μπρούνο Φερνάντες, ωστόσο μ’ ένα πεντάλεπτο ξέσπασμα στην τελική ευθεία πήρε τον βαθμό, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League.

Για τους «χωριάτες» πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους οι Ντιν και Κοουτίνιο -με τον δεύτερο μάλιστα να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 81′- και έδειξαν ότι η αναβάθμιση του ρόστερ τους μπορεί τους οδηγήσει σε σημαντικές στιγμές στο μέλλον.

 

To Top