Ξέρει τον τρόπο ο Σούλης…

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έφυγε χθες για δεύτερη φορά τη φετινή περίοδο θριαμβευτής από το Περιστέρι, αφού ο Άρης κατέκτησε ένα “μεγάλο” διπλό και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής στη Σούπερ Λιγκ. Πριν από περίπου τρεισήμισι μήνες ως προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου είχε πανηγυρίσει την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας εις βάρος της ομάδας του Περιστερίου.

Πιο συγκεκριμένα, στις 22 Δεκεμβρίου η θεσσαλική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πήρε το εισιτήριο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Εκείνο μάλιστα και το τελευταίο παιχνίδι του Ντούσαν Μπάγεβιτς, στον πάγκο της αθηναϊκής ομάδας, αφού λίγες μέρες αργότερα επισημοποιήθηκε το «διαζύγιό» του με τον Ατρόμητο.

Χθες, ο Παπαδόπουλος πανηγύρισε μια ακόμα φορά στο Περιστέρι, αυτή την φορά το τρίποντο με την ομάδα του Άρη, χάρη στο «χρυσό» γκολ του Ανδρέα Τάτου στο 82’ και είναι πολύ πιθανό η ήττα αυτή των γηπεδούχων να σημάνει το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Αναστόπουλο.

To Top