Ξέσπασε ο Ζιντάν: “Δεν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας, έπρεπε να αναβληθεί” (video)

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, μετά την ισοπαλία της Ρεάλ κόντρα στην Οσασούνα (0-0), ξέσπασε κατά της διοργανώτριας αρχής, υποστηρίζοντας πως βάσει καιρικών συνθηκών, η αναμέτρηση δεν έπρεπε να διεξαχθεί.

ΗΡεάλ δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια απ’ την Παμπλόνα, καθώς “κόλλησε” στο 0-0 με την Οσασούνα, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, κι έχοντας προηγουμένως ταλαιπωρηθεί αρκετά για να φτάσει στον προορισμό της εξαιτίας του χιονιά.

Στις δύσκολες καιρικές συνθήκες στάθηκε κι ο Ζινεντίν Ζιντάν μετά το τέλος του αγώνα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του προς τη διοργανώτρια αρχή, υποστηρίζοντας πως το παιχνίδι έπρεπε να αναβληθεί.

“Δεν το διαχειριστήκαμε σωστά. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε με βάση τον αγωνιστικό χώρο. Δεν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας. Αυτό είναι το συναίσθημα που έχουμε μετά απ’ όσα συνέβησαν. Δεν ξέρω πότε πρόκειται να επιστρέψουμε. Δεν ήταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, έπρεπε να αναβληθεί. Επαναλαμβάνω, δεν ήταν ένας αγώνας ποδοσφαίρου, αλλά πλέον αποτελεί παρελθόν. Οι συνθήκες δεν ήταν αυτές που έπρεπε”, σχολίασε ο Γάλλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

To Top