Ξέσπασε ο Μουρίνιο για την κριτική που δέχεται

Η συντριβή 6-1 της Ρόμα από την Μπόντο Γκλιμτ δεν έχει ξεχαστεί από τους Ρωμαίους, οι οποίοι ασκούν σκληρή κριτική στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Πορτογάλος τεχνικός να ξεσπάσει και να τονίσει πως δεν περίμενε μια τέτοια καταστροφή στο συγκεκριμένο ματς. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κάνει η διοίκηση, για να δημιουργήσει μια νέα ισχυρή ομάδα.

Αρχικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: “Έχουμε μία θετική καμπάνια, με εμφανίσεις που είναι περισσότερο θετικές από τα αποτελέσματα. Έχουμε 15 πόντους στη Serie A, αξίζουμε περισσότερα. Είναι ένα δύσκολο ματς αυτό που δίνουμε κόντρα στη Νάπολι αφού έχει κερδίσει και τα οκτώ παιχνίδια της και είναι σε καλή κατάσταση”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που γελούν με αυτά που έκαναν στη Ρόμα. Η οικογένεια Φρίντκιν και ο Τιάγκο Πίντο κληρονόμησαν μία κατάσταση σκ… από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες. Οι νυν ιδιοκτήτες ξοδεύουν πολλά χρήματα για να καθαρίσουν αυτά τα λάθη και να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για ένα πρότζεκτ που χρειάζεται χρόνο. Υπάρχει κόσμος έξω που γελάει έχοντας τις τσέπες του γεμάτες. Όταν κάποιος λέει πως ο Μουρίνο δεν είναι χαρούμενος, είναι τεράστιο ψέμα. Εάν θέλει παίκτες ο Μουρίνιο; Φυσικά, όπως θέλουν όλοι, θέλει τους παίκτες για να κάνει rotation στην ομάδα και να διατηρεί ισορροπία. Αν ο Μουρίνιο θέλει παίκτες που να είναι στο ίδιο επίπεδο; Ναι αλλά ο Μουρίνιο δεν είναι μ… και έχει σεβασμό για τους Φρίντκινς και τον Τιάγκο Πίντο. Ο Μουρίνιο αποδέχεται την κατάσταση και καταλαβαίνει”.

Τέλος, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε για τη συντριβή από την Μπόντο Γκλιμτ: “Ένα αποτέλεσμα όπως εκείνο με την Μπόντο Γκλιμτ συμβαίνει μία φορά στη ζωή, όμως είμαι ο μόνος υπεύθυνος. Όχι οι παίκτες, όχι ο Τιάγκο. Αποφάσισα να παρατάξω μία ομάδα που ήξερα πως κινδύνευε να χάσει το παιχνίδι. Δεν πίστευα ότι θα γινόταν τέτοια καταστροφή όμως η ευθύνη παραμένει δική μου. Το έκανα από φόβο για περισσότερους τραυματισμούς στον συνθετικό χλοοτάπητα και επειδή δεν έχω δύο παίκτες για κάθε θέση. Οπότε αναλαμβάνω την ευθύνη”.

To Top