Ξέσπασε ο Τσάβι: «Μας έλεγαν… κλόουν του Τσάμπιονς Λιγκ» (video)

Η απάντηση που έδωσε ο Τσάβι στους επικριτές του ίδιου και της ομάδας του μετά την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μετά από τέσσερα χρόνια οι Καταλανοί βρίσκονται στην οκτάδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς επικράτησαν με 3-1 της Νάπολι στη ρεβάνς της φάσης των «16».

Μιλώντας μετά τη νίκη και την πρόκριση, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε και σε όλους όσοι επέκριναν τον ίδιο και την ομάδα.

«Είπα ότι θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά με την απόφασή μου να αποχωρήσω το καλοκαίρι. Ο κόσμος δεν με πίστευε. είπαν ότι θα έχανα τα αποδυτήρια. Δεχθήκαμε άδικη κριτική. Υπήρξε υπερβολική πίεση στους παίκτες: τελεσίγραφα, παιχνίδια ζωής ή θανάτου. Διάβασα μάλιστα ότι ήμασταν ο… κλόουν του Τσάμπιονς Λιγκ. Και τώρα τι;» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Τσάβι, ο οποίος πρόσθεσε:

«Καταλαβαίνουμε ορισμένα πράγματα καλύτερα. Παρά τα αποτελέσματα, αυτό που κάνει αυτή η ομάδα αξίζει πολλά εύσημα. Είναι μια στιγμή να είμαστε περήφανοι και να εκτιμάμε αυτό που έχουμε κάνει. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Ήταν μια ολοκληρωμένη εμφάνιση απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν. Η ομάδα έδωσε τα πάντα και κυριαρχήσαμε σε μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού. Δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε ξανά στην Ευρώπη και είμαστε πάλι ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες της ηπείρου. Είμαι πραγματικά περήφανος για τους παίκτες, τους νέους, τους βετεράνους, όλους».

To Top