Ξέσπασε στο φινάλε η Κ-20, 3-1 τον Αστέρα

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα Κ-20 του Άρη, η οποία νίκησε την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης με 3-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κρατώντας το καλύτερο για το φινάλε, αφού επικράτησε χάρη σε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Παρά την μέτρια παρουσία του στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης -κάτι που μπορεί να του στοίχιζε αν η Τρίπολη ήταν καλύτερη στην τελική προσπάθεια- ο Άρης, στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία στο παιχνίδι ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, στο 12′, με σουτ του Κουρέλλα μέσα από την περιοχή.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 17′ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Γκρόσιος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλκάνου.

Οι παίκτες του Πασσιαλή δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, θα μπορούσαν όμως να πάρουν ξανά τα ηνία του αγώνα, αν ο Γιώρης ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισε ο Καραγιάννης στο 38′.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με την είσοδο αρχικά των Παλιάτσιου, Γιαννακιτσίδη και στη συνέχεια του Ρένια, ο Άρης έγινε πιο επιθετικός και έντεινε την πίεση του, εδικά από το 70′ και μετά, κάτι που απέδωσε καρπούς στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Πιο συγκεκριμένα, στο 85′ και μετά από γύρισμα του Παλιάτσιου, ο Ρένια με σουτ εντός περιοχής νίκησε τον Γεωργακόπουλο, κάνοντας το 2-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο προωθημένος Μπαγκής, με πλασέ από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων προκλήθηκε ένταση, όταν ο Γεωργακόπουλος χτύπησε τον Παλιάτσιο και είδε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Πασσιαλής): Διούδης, Περήφανος, Μπαγκής, Τουλκερίδης, Γιαννίτσης, Αντωνιάδης, Σουνάς (71′ Ρένια), Γιώρης (46′ Γιαννακιτσίδης) Μαρμαράς (46′ Παλιάτσιος), Κουρέλλας, Καραγιάννης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Χερίδης): Γεωργακόπουλος, Σβίγγος (61′ Λούβρης), Λυμπέρης, Τσουμάγκας, Ταμάλης, Βαλκάνος, Γκαϊδατζής, Αναστασόπουλος, Γιώτσας, Γκρόσιος (52′ Κατσαρός), Ντινιωτάκης.

To Top