ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξέσπασε (4-0) και… μείον τρία από την άνοδο!

Με ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης “φιλοδώρησε” με τέσσερα τέρματα την άμυνα του Πανελευσινιακού, πέτυχε την 15η φετινή του νίκη (4-0) και το σημαντικότερο όλων,κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από την Λαμία στους τρεις πόντους, μετά την ήττα της στα Τρίκαλα! Τα “κιτρινόμαυρα” τέρματα, οι Τάτος, Ίλιτς, Καπνίδης και Ταυλαρίδης. (Θυμηθείτε το LIVE του αγώνα από το PRESSARIS ΕΔΩ)

“Πέταξε” ένα ημίχρονο…

Άνευρος επιθετικά, χωρίς καθαρό μυαλό και ουσία στην ανάπτυξή του ο Άρης,  “σπατάλησε” το πρώτο ημίχρονο, μένοντας στο 0-0 με τον Πανελευσινιακό. Λιγοστές οι καλές ευκαιρίες, μπροστά από τις δύο εστίες, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται μαζικά στο μισό γήπεδο και να αναζητούν τις αντεπιθέσεις, προσπαθώντας να απειλήσουν την εστία του Διούδη. Και το έκαναν πρώτοι: Στο 21΄απίστευτη ατομική προσπάθεια και σουτ του Πρίντεμπς, η μπάλα… ξυστά από τη συμβολή των δοκών του Διούδη! Στο 27΄η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Άρη! Το απευθείας χτύπημα φάουλ του Πίτου Γκαρσία, πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Ελευσίνας, ενώ ένα λεπτό αργότερα, στο 28΄, μία ακόμα τεράστια ευκαιρία για τους “κιτρινόμαυρους”, με το πλασέ του Ντούνη από το ύψος του πέναλτι να περνάει ελάχιστα άουτ, μετά από γύρισμα του Τάτου.

Επιτέλους… ουσία και θέαμα!

Ξέσπασμα που θύμισε… Άρη με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου! Οι “κιτρινόμαυροι” άνοιξαν το σκορ στο 51΄με τον αμαρκάριστο Τάτο με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Ελευσίνας, μετά από σέντρα του Καράμπελα. Έξι λεπτά αργότερα, στο 57΄, ο Ίλιτς ενώ στο προηγούμενο λεπτό σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Μακρυνιώτη, αυτή τη φορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με εξαιρετικό αριστερό σουτ, μετά από γύρισμα στην περιοχή του Μπούρμπου! Επί της ευκαιρίας αυτής, με τον Άρη να έχει “καθαρίσει” από νωρίς στο β΄μέρος την υπόθεση νίκη, ο Νίκος Κωστένογλου, έριξε στο ματς τον Ταυλαρίδη, για να πάρει χρόνο συμμετοχής, τη στιγμή που οι “κιτρινόμαυροι” έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, απέναντι στον αδύναμο να αντιδράσει Πανελευσινιακό. Κατάφεραν, όμως, και πέτυχαν και τρίτο γκολ με από την “άσπρη βούλα”! Στο 56΄ο Στόγιος έκανε χέρι, ο Δραγάτης υπέδειξε το πέναλτι και ο Καπνίδης ευστόχησε για το 3-0! Δεν σταμάτησαν όμως εκεί! Στο 83΄μετά από κόρνερ του Ντόγου, ο Ταυλαρίδης με κεφαλιά, αμαρκάριστος, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μακρυνιώτη για το 4-0!

Άρης (Ν. Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Καράμπελας, Πίτου Γκαρσία (73΄Καπνίδης), Παυλίδης, Τάτος (67΄Ταυλαρίδης), Ίλιτς, Ντόγος, Ντούνης (78΄Μιλούνοβιτς)

Πανελευσινιακός (Γ. Βαζάκας): Μακρυνιώτης, Κρισμάρεβιτς, Πρίντεμπς, Σταματάκης, Γραικός (53΄Στόγιος), Κανσέτση, Ζέλιος, Κορομηλάς (32΄λ. τρ. Καμπούρης), Αγγελούδης (50΄Δημόπουλος), Αρναούτογλου, Τσούπρος

Διαιτητής: Δραγάτης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Κελαζόγλου (Χαλκιδικής) – Γούτας (Χαλκιδικής)

To Top