ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξέσπασμα Γκέκα: “Αυτοί έκαναν παιδική χαρά την Εθνική…”

Η εθνική ποδοσφαίρου πάει από το κακό στο χειρότερο και ο Φάνης Γκέκας, που «κόπηκε» στην μετά-Σάντος εποχή, έριξε ευθύνες στη διοίκηση της ΕΠΟ και τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Λαρισαίος επιθετικός, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, χαρακτήρισε παιδική χαρά την ομάδα και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για…

-την κατάσταση στην Εθνική: «Κανένας δεν περίμενε αυτή την κατρακύλα. Φταίξαμε όλοι. Δεν γίνεται σε μια ομάδα να φταίει μόνο ο ποδοσφαιριστής. Το μεγαλύτερο βάρος το έχουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές. Όταν όμως μια ομάδα φτάνει στους 16 του Μουντιάλ, δεν μπορείς να την αφήνεις μόνη κι ακυβέρνητη. Το μεγαλύτερο φταίξιμο είναι αυτό».

 -τις ευθύνες της ΕΠΟ: «Τα τελευταία δέκα χρόνια, όσο είχαμε υγιές αυτό το κομμάτι του προπονητή και των συνεργατών του, η Εθνική πήγαινε με αυτόματο πιλότο. Ήμασταν μια οικογένεια, αλλά αυτό μετά το Μουντιάλ χάλασε. Δεν γνωρίζω για ποιον λόγο. Τη μεγαλύτερη ευθύνη θεωρώ πως έχουν πρώτα οι παράγοντες της ομοσπονδίας για τις ριζικές αλλαγές που έκαναν. Αν ήθελαν να διώξουν τον προπονητή, ας το έκαναν. Αλλά να μη διώχνουν τον τεχνικό διευθυντή κι όλους τους συνεργάτες».
To Top