ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξέσπασμα Γκουαρδιόλα στο “κύκνειο άσμα” του! (photos-video)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξέσπασε σε κλάματα μετά το φινάλε της διαδικασίας των πέναλτι στον τελικό της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ, που σφραγίστηκε το Κύπελλο Γερμανίας και το νταμπλ. Τέλος από τους Βαυαρούς ο Καταλανός

Σήκωσε τα πέντε από τα έξι εγχώρια τρόπαια που διεκδίκησε ως προπονητής της Μπάγερν Μονάχου. Δεν σήκωσε Champions League και γι’ αυτό η αλήθεια είναι κάπου στη μέση για το αν πέτυχε ή απέτυχε στους Βαυαρούς, κρίνοντας τον σκοπό του ερχομού του στην θέση του Γιουπ Χάινκες το καλοκαίρι του 2013.

Έφτασε τους 21 τίτλους ως κόουτς και δικαιωματικά είναι από τους πιο επιτυχημένους στον κόσμο. Τρία ισπανικά πρωταθλήματα, τρία γερμανικά, δυο Champions League, τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τρία Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, τρία ισπανικά Σούπερ Καπ. δυο Κύπελλα Ισπανίας και δυο Κύπελλα Γερμανίας κοσμούν την προπονητική τροπαιοθήκη του μέχρι στιγμής και πάει στη Μάντσεστερ Σίτι με στόχο να προσθέσει και άλλα.

Μετά το τελευταίο πέναλτι του Ντόουγκλας Κόστα στον τελικό με τη Ντόρτμουντ στο Βερολίνο, ξέσπασε σε κλάματα. Ήταν η στιγμή που αφέθηκε στα συναισθήματά του, που δεν μπορούσε να συγκρατηθεί και να χαλιναγωγήσει όσα ένιωθε. Προφανώς και δεν ήταν για το Κύπελλο αυτό καθεαυτό, διότι έχει κατακτήσει πολύ σημαντικότερα στην καριέρα του. Απλά ήταν η ένταση της στιγμής, η πίεση που ένιωθε και τα όσα γνώριζε ότι θα γραφτούν αν χανόταν η Κούπα.

Μπορεί να είναι σπουδαίος προπονητής, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν οι αμφισβητίες του και εκείνοι που τον έχουν κατακεραυνώσει. Άλλοτε δίκαια και άλλοτε άδικα. Έπειτα από μια τριετία στο Μόναχο, αποχωρεί και αναλαμβάνει μια νέα πρόκληση. Αφήνει πολλούς φίλους και μια ομάδα με την οποία δέθηκε. Δεν είναι εύκολο, έστω και αν λάβει πολλά εκατομμύρια ευρώ για να πάει στους “Πολίτες”.

Οι στιγμές χθες (21/5) ήταν έντονες και άφησε τα δάκρυα να γεμίσουν τα μάτια του και να κυλήσουν στα μάγουλά του, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα για να τα συγκρατήσει. Το έζησε, το ένιωσε και ξέσπασε…

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με τις έντονες στιγμές του:

Πηγή: sport24.gr
To Top