Ξέσπασμα Δώνη κατά Δημητριάδη: «Είναι αλήτης, μου έβρισε τη μάνα!»

Η επεισοδιακή νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρόμητου (3-2) για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ στιγματίστηκε από τον καυγά του Βασίλη Δημητριάδη με τον Γιώργο Δώνη, που είχε συνέχεια και μετά τη λήξη του παιχνιδιού…

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει 0-1 με γκολ του Επστάιν στο 20′ και απειλήθηκε με συντριβή, αλλά γύρισε το παιχνίδι με τέρματα του Χοσέ Κάρλος (50′) και του Λυμπερόπουλου (54′ και 62′), για να διαμορφώσει το τελικό 3-2 ο Τομάς στο 68′.

Στη φάση του 2-1, όμως, ο γενικός αρχηγός της «Ένωσης» αποβλήθηκε έπειτα από φραστικό επεισόδιο με τον Δώνη, ο οποίος ήταν καταπέλτης κατά του Δημητριάδη στην συνέντευξη Τύπου.

«Θα ήθελα να ήταν εδώ μπροστά για να του τα πω πρόσωπο με πρόσωπο αλλά θα τα πω στη συνέντευξη Τύπου. Είναι αδιανόητο όταν έχεις κάνει και διακοπές μαζί με κάποιους ανθρώπους, για το ποδόσφαιρο και ένα αποτέλεσμα, να λες σε κάποιον φίλο σου ‘το μ… της μάνας σου’. Μιλάω για τον Βασίλη Δημητριάδη, που απλά πουλάει εκδούλευση στην ΑΕΚ, τον ενδιαφέρουν μόνο οι τραμπουκισμοί και είναι απλά ένας πολύ μεγάλος αλήτης μετά τα σημερινά. Ήρθε στη φυσούνα χωρίς λόγο να με χτυπήσει και μου είπε αυτό για το μ… της μάνας μου. Τραγικά πράγματα», είπε ο προπονητής του Ατρόμητου και συμπλήρωσε:

«Για μένα σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ πρέπει να τον απολύσει, να τον διώξει αμέσως. Είχαμε αντιπαραθέσεις και στον περσινό τελικό κυπέλλου, αλλά και τι έγινε; Τι φταίνε οι μανάδες μας; Για το ποδόσφαιρο; Πρέπει να έχουμε ένα επίπεδο μεταξύ μας. Με όλους στην ΑΕΚ τα πάω καλά με εξαίρεση φυσικά αυτόν».

Ωστόσο, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Βασίλης Δημητριάδης διέψευσε τις κατηγορίες του Δώνη:

«Δεν επιθυμώ να δώσω μεγάλη σημασία στον προπονητή του Ατρομήτου Γιώργο Δώνη και τα όσα είπε για εμένα, καθώς πιστεύω ότι το πιο ιερό πράγμα στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η οικογένειά του και όποιος την προσβάλλει είναι ανάξιος λόγου.
Σε αντίθεση με αυτό τον κύριο, εγώ σε όλη την καριέρα μου εδώ και 25 χρόνια δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για τη μητέρα του οποιουδήποτε αντιπάλου μου όση ένταση και να είχε ένας αγώνας. Ο κ. Δώνης είναι ψεύτης, συκοφάντης και θα έπρεπε να ντρέπεται για την αποψινή συμπεριφορά του».

To Top