Ξέσπασμα Ηρακλή: “Το… κυνηγητό δεν μας πτοεί! Μας κάνει πιο δυνατούς”!

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς τοποθέτησε τον Ανδρέα Ηρακλή στην θέση που γνωρίζει καλά του αμυντικού χαφ, ο Άρης έκανε το δύο στα δύο σε Νέα Σμύρνη και Βέροια. O ποδοσφαιριστής του Άρη και  έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια και ξέσπασε για την διαιτησία του Βοσκάκη.

Ανδρέας Ηρακλής μίλησε στο Sport24.gr για το δύο στα δύο του Άρη σε Νέα Σμύρνη και Βέροια, έδωσε το σύνθημα για να τριτώσει το καλό επί του Πλατανιά και ξέσπασε για την διαιτησία του Βοσκάκη.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Ένα δύο στα δύο για τον Άρη που ήρθε με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να τοποθετεί τον Ηρακλή στην θέση που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλη του αμυντικού χαφ όπως αγωνιζόταν και στην Καλλιθέα.

Μία μέρα μετά πάντως από το διπλό στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας ο Ηρακλής δείχνει να μην πανηγυρίζει τόσο την δεύτερη συνεχόμενη νίκη όσο το να προβληματίζεται για την διαιτησία του Βοσκάκη και ειδικότερα για τις τρεις αποβολές συμπαικτών του.

Για το ότι οι τρεις βαθμοί της νίκης επί της Βέροιας συνδυάστηκαν με τρεις αποβολές ο Ηρακλής χωρίς να διστάσει απάντησε: «Φαίνεται να υπάρχει κυνηγητό που πάντως δεν μας πτοεί αλλά μας κάνει πιο δυνατούς», για να προσθέσει για την διαιτησία του Βοσκάκη: «Η διαιτησία ήταν απαράδεκτη όπως το είδε όλη η Ελλάδα.

Παρόλα αυτά δεν μας λυγίζει και δεν μας πτοεί για την συνέχεια», για να υποστηρίζει αμέσως μετά: «Εντούτοις στα αποδυτήρια αναρωτιόμασταν μετά την λήξη του χθεσινού παιχνιδιού γιατί να υπάρχει μία τέτοια διαιτησία. Αναρωτιόμασταν τι έχουμε κάνει για να έχουμε τρεις αποβολές στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού χωρίς κανείς μας να μπορούσε να δώσει κάποια απάντηση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορούμε να είμαστε πλήρης στο παιχνίδι που ακολουθεί στην έδρα μας με τον Πλατανιά. Παρόλα αυτά όμως και πάλι θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παν για να καλύψουμε τις τρεις αναγκαστικές απουσίες που προέκυψαν όσο άδικες και αν ήταν όπως και οι γρήγορες κίτρινες κάρτες που δεχθήκαμε σαν ομάδα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Ειδικά η τρίτη αποβολή με την δεύτερη κίτρινη κάρτα που έδωσε στον Πουλίδο επειδή ήμουνα μπροστά του έδωσε το χέρι του ως αρχηγός και εκείνος τον απέβαλε».

Για την νίκη ωστόσο στην Βέροια υπήρχε πίστη εξ αρχής με τον Ηρακλή να εξηγεί: «Η νίκη μας επί του Πανιωνίου είναι αυτό που χρειαζόμασταν από την αρχή της χρονιάς. Μας έδωσε ψυχολογία για την συνέχεια και αυτό φάνηκε και στην Βέροια. Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν μας επηρέασε σε καμία περίπτωση γιατί και εκεί δουλέψαμε στις αδυναμίες μας και βελτιωθήκαμε. Πλέον αν συνεχίσουμε έτσι είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να αντιμετωπίσουμε».

Για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος εξήγησε: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο καθώς οι συνεχόμενες ήττες μας επηρέασαν. Κάτι επόμενο σε μία ομάδα όπως είναι ο Άρης με την ιστορία του και το βάρος της φανέλας του που προκαλούν από μάνα τους μεγάλη πίεση. Ωστόσο ανταποκριθήκαμε και δείξαμε χαρακτήρα, η διακοπή όπως είπα δεν μας επηρέασε και πήγαμε να παίξουμε στην Βέροια σίγουροι ότι θα κερδίσουμε και το κάναμε αν και πήραμε μία πολύ δύσκολη νίκη».

Κι όσο γιατί ήταν δύσκολη; Ο Ηρακλής εξήγησε: «Δεν είχε να κάνει μόνο με το ότι ήρθε με το γκολ του Ουντότζι και είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την διαιτησία που δεν ήταν καλή για μας και τις τρεις αποβολές στο τέλος. Δεν ήταν καλός και ο αγωνιστικός χώρος αφού ήταν αργός μιας και το χορτάρι δεν ήταν κουρεμένο ενώ και η Βέροια έπαιζε με το μαχαίρι στον λαιμό. Είχαμε πίστη και με τον κόσμο στο πλευρό μας τα καταφέραμε και φύγαμε νικητές».

Για την επόμενη μέρα και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είπε: «Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το τρία στα τρία και μόνο. Χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα. Για αυτό και θα δουλέψουμε σκληρά σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας ότι ακριβώς μας ζητήσει ο κ. Μιλίνκοβιτς έχοντας όπως είμαι σίγουρος την δυναμική συμπαράσταση από τους φιλάθλους μας στις κερκίδες».

Με την παρουσία του Σέρβου τεχνικού ο Ηρακλής πέρασε στην φετινή χρονιά από δεξιός μπακ και κεντρικός αμυντικός στην θέση του αμυντικού χαφ στα δύο τελευταία παιχνίδια του Άρη που συνδυάστηκαν και με τις πρώτες νίκες στην φετινή χρονιά. «Η θέση του αμυντικού χαφ είναι και η θέση μου. Όπως αγωνιζόμουνα και στην προηγούμενή μου ομάδα την Καλλιθέα. Είναι από τα στοιχεία που έχει αλλάξει ο κ. Μιλίνκοβιτς με την έλευσή του στην ομάδα. Κι όσο για το ότι συνδυάστηκαν με τις δύο πρώτες φετινές νίκες της ομάδας είμαι χαρούμενος με μένα να κοιτάζω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα όπου και αν μου ζητηθεί να αγωνιστώ».

To Top