Ξέσπασμα Κούη-Βένου στο PRESSARIS: “Οι βετεράνοι πολεμήθηκαν τόσα χρόνια! Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε σε ό,τι μας ζητηθεί”

Ο Ντίνος Κούης (θεωρείται και όχι άδικα η “σημαία” του ποδοσφαιρικού Άρη) και ο Γιάννης Βένος (πρόεδρος των βετεράνων) αναφέρθηκαν στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε για τα 100 χρόνια στην “επόμενη μέρα” του συλλόγου, μιλώντας στο PRESSARIS.

Όταν ζητήσαμε από τον Ντίνο Κούη να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στον ποδοσφαιρικό Άρη τόνισε ότι: “Αγαπάω και νοιάζομαι για το παρελθόν, αλλά βλέπω και το μέλλον. Ο Άρης έχει επόμενη μέρα και αν μου ζητηθεί προσωπικά να προσφέρω θα το κάνω. Είμαι πρόθυμος, αρκεί να μας πουν τι θέλουν και να βοηθήσουμε όλοι. Θέλω να ενισχύσω μία αξιόλογη και με μέλλον προσπάθεια για το καλό του συλλόγου”.

Ο Γιάννης Βένος από την πλευρά του τόνισε με πικρία: “Τόσα χρόνια όχι μόνο δεν μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε, αλλά οι βετεράνοι πολεμήθηκαν από όλους αυτούς που έχουν φέρει τον σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη θέση. Εμείς είμαστε εδώ για να προσφέρουμε. Το πίστευα και το πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τα χαλάσματα!”

To Top