ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξέσπασμα Κυζερίδη: «Μη μου δίνετε ψεύτικες ελπίδες»

Ο Νίκος Κυζερίδης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης 17 χρόνια μετά από τη νίκη και το γκολ επί της Σερβέτ. Αναφέρθηκε στον αγώνα και όχι μόνο…

Διαβάστε τι είπε στον στον Arena fm: «Είναι κάποια πράγματα στη ζωή, που μένουν στο μυαλό μας, μέσα μας. Ήταν συγκλονιστική στιγμή. Έδωσα χαρά στον κόσμο του Άρη και είναι ευτυχές που το έζησα αυτό. Ήταν μια ιστορική πρόκριση αλλά και μια μεγάλη χαρά στον κόσμο του Άρη.

Όλα έγιναν τόσο μηχανικά. Έτυχε να είναι και ο κόσμος μπροστά μου. Δε σκέφτεσαι τίποτα, ούτε την κάρτα ούτε τον προπονητή είσαι στον παράδεισο και απλά θες να το μοιραστείς με τον κόσμο. Ακόμα και τώρα που το βλέπω λέω εγώ το έκανα αυτό; Εγώ σκαρφάλωσα εκεί;

Αν ήθελαν για τα χρήματά μας θα μπορούσαν να κάνουν κάτι. Το δικό μου δράμα είναι 11 χρόνια. Αν είναι δυνατόν μια κυβέρνηση να μη μπορεί να δώσει λύση σε έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να μην ζει πλέον. Που ξέρουν ότι από αυτά τα χρήματα πληρώνω τη θεραπεία μου.

Αν ζούσατε αυτό που ζω θα βλέπατε πόσο δύσκολο είναι να το παλέψεις χωρίς τα λεφτά . Τα λεφτά που τα δούλεψα με τον ιδρώτα μου. Αυτά ζητώ.

Ας μου πουν ότι δε θα τα πάρεις τα χρήματα αυτά.. Πείτε μου ένα ναι ή ένα όχι. Μη μου δίνετε ψεύτικες ελπίδες.

Αν μπεις στην πολιτική ακόμα και να είσαι καλός άνθρωπος θα σε χαλάσουν οι άλλοι. Άνθρωποι από το υστέρημά τους να μου δίνουν για να ζήσω και το κράτος να μη μου δίνουν τα λεφτά μου. Έχω πετάξει λευκή πετσέτα, παρακάλεσα, έκλαψα αλλά δεν πιστεύω πλέον κανέναν.

Όταν σαν υπουργός δεν μπορείς να μου δώσεις τη λύση γιατί κάθεσαι στα έδρανα της βουλής;»

To Top