ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξέσπασμα Ματίγια: «Νιώθαμε πνιγμένοι όλη τη χρονιά γιατί μας στερούσαν κάτι που κερδίσαμε στο γήπεδο» (video)

Ξέσπασμα του Χαβιέ Ματίγια! «Νιώθαμε πνιγμένοι όλη τη χρονιά γιατί μας στερούσαν κάτι που κερδίσαμε στο γήπεδο» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Χαβιέ Ματίγια στις δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών Novasports. Ο Ισπανός αρχηγός του Άρη σχολίασε την απόφαση του CAS, τη δική του απόδοση, την παρουσία του Χερμάν Μπούργος, αλλά και το δικό του μέλλον.

Για τη δικαίωση στο CAS και τα αισθήματα που άφησε στην ομάδα: «Μεγάλη χαρά. Ήμασταν στα μισά της προπόνησης και το πληροφορηθήκαμε και είχαμε αρκετή διάθεση για το υπόλοιπο της προπόνησης. Βλέπαμε ότι έρχεται το τέλος της σεζόν και δεν είχε βγει μια απόφαση, οπότε ξέραμε ότι έπρεπε να υπολογίζουμε μόνο στους πόντους που είχαμε εκείνη τη στιγμή.

Πιστέψαμε ότι θα έπρεπε να διεκδικήσουμε στο τελευταίο παιχνίδι την είσοδο μας στα playoffs, γιατί θεωρούσαμε ότι δεν θα δικαιωθούμε. Ήταν μια τεράστια χαρά για εμάς, γιατί αυτούς τους βαθμούς τους κερδίσαμε το γήπεδο».

Για το αν υπήρχε πίεση στην ομάδα: «Υπήρχε μεγάλη πίεση, καθώς προχωρούσε η χρονιά και δίναμε τελικούς, στους οποίους δεν είχαμε την πολυτέλεια ούτε για την ισοπαλία.

Έπρεπε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια για να μπούμε στα playoffs. Νιώθαμε πνιγμένοι. Ευτυχώς μας δόθηκαν οι έξι βαθμοί, οι οποίοι μας βάλανε σε τροχιά playoffs, ανεξαιρέτως του τι θα συνέβαινε στο τελευταίο παιχνίδι».

Για το αν θα είναι διαφορετικός ο Άρης στα playoffs μετά την απόφαση: «Σίγουρα θα είναι διαφορετική η εικόνα. Κοιτάμε το παιχνίδι σαν να είναι παιχνίδι playoffs. Από εκεί και πέρα, πρέπει να συνεχίσουμε με πίεση για να μπορέσουμε να πάρουμε τα παιχνίδια, όπως κάναμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Να μη χάσουμε ανόητους βαθμούς, να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι για να έχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία στο τέλος».

Για τον Μπούργος: «Είναι ένας προπονητής καταξιωμένος στο χώρο, ειδικά μετά την πορεία στην Ατλέτικο. Θέλει περισσότερη ένταση, οι γραμμές να είναι κοντά, πιο εντατικό και πιο πιεστικό pressing. Έχει βοηθήσει αρκετά στην προσωπικότητα των παικτών, να νιώθουν όλοι ισότιμοι και να προσπαθούν να προσφέρουν. Μάς έδωσε χαρακτήρα, δουλέψαμε πολύ κάτω από την πίεση που νιώθαμε. Προσπαθεί να μεταφέρει καινούργιες ιδέες στην ομάδα. Θεωρώ ότι σταδιακά θα αρχίσουμε να τις μεταφέρουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για το ότι πήρε φανέλα βασικού στα τελευταία παιχνίδια αλλά και το μέλλον του: «Έτσι ακριβώς είναι. Ήταν δύσκολη χρονιά για μένα έτσι όπως ξεκίνησε. Ωστόσο πρέπει να βλέπεις τη δουλειά σου κάθε μέρα, να προπονείσαι σκληρά και να είσαι σωστός επαγγελματίας για να είσαι έτοιμος.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

To Top