ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξέσπασμα του Άρη με μπαλάρα! Σκορ και θέαμα, επιβλητικό νέο τρίποντο με 5-1 στο κιτρινόμαυρο πάρτι!

Ξέσπασμα του Άρη με μπαλάρα! Σκορ και θέαμα από την ομάδα του Άκη Μάντζιου, νέο (δεύτερο συνεχόμενο) τρίποντο με 5-1 στο κιτρινόμαυρο πάρτι στο καλύτερο παιχνίδι της φετινής σεζόν κόντρα στον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική!

Οι κιτρινόμαυροι ευτύχησαν να σκοράρουν νωρίς στο σκορ με το πέναλτι του Καμαρά, είχαν ένα εκρηκτικό 15λεπτο όταν και πέτυχαν τρία γκολ με τους Μπερτόγλιο (κορυφαίος του γηπέδου), Σούντγκρεν (πρώτο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα), Γκάμα (πέναλτι) και ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα.

Το ημίχρονο έκλεισε με 4-0, αλλά το… πάρτι δεν τέλειωσε εκεί! Ο Άρης πέτυχε στο 52′ το 5-0, έχασε πέναλτι και θα μπορούσε να δώσει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ.

Τέσσερα πέναλτι (!) στο ματς, ο Άρης πέτυχε πέντε γκολ μετά από σχεδόν 2.5 χρόνια (τελευταία φορά κόντρα στον Απόλλωνα τον Μάρτιο του 2019), όσα πέτυχε στις υπόλοιπες έξι αγωνιστικές και συνεχίζει με περισσότερο ηθικό, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Πρώτη ήττα εκτός έδρας για τον Παναιτωλικό.

ΜΕ ΕΝΤΙΑΓΕ ΚΑΙ ΜΑΤΕΟ

Ο Άκης Μάντζιος ξεκίνησε με τον Κουέστα κάτω από τα γκολπόστ, τους  Σούντγκρεν, Φαμπιάνο,  Μπράμπετς, Γκάνεα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Ντιαγέ, Τζέγκο στον άξονα, τους Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα στα άκρα και τον Μπερτόλιο πίσω από τον Καμαρά.

ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ, ΟΜΩΣ 1-0 ΜΕ ΚΑΜΑΡΑ!

Ο Άρης μπήκε μεν δυνατά, είχε καλή στιγμή στο 6′ με τον Γκάμα, αλλά ανησύχησε σε δυο περιπτώσεις, όταν απείλησε ο Παναιτωλικός με τους Μόρσεϊ και Τσιγγάρα στο 13′ και στο 15′. Όμως οι κιτρινόμαυροι σκόραραν στο 18′, μια και το πέναλτι που κέρδισε ο Μπερτόγλιο μετουσίωσε σε γκολ ο Καμαρά. Ο Άρης πίεζε ψηλά από το πρώτο λεπτό και μόλις στο 25′ είχε 70-30 κατοχή!

ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ 15ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ!

Το γκολ έδωσε ψυχολογία και ώθηση στον Άρη και είχε ένα εκρηκτικό 15λεπτο στο οποίο πέτυχε τρία γκολ! Στο 35′ ο Μπερτόγλιο πήρε εξαιρετική πάσα από τον Καμαρά και… εκτέλεσε (2-0), ενώ στο 37′ ο Σούντγκρεν είχε εξαιρετικό τελείωμα κάνοντας το 3-0! Το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου, όταν στο 43′ με πέναλτι που κέρδισε πάλι ο Μπερτόγλιο, ο Γκάμα βρήκε δίχτυα κάνοντας το 4-0!

ΕΝΤΙΑΓΕ ΚΑΙ 5-0!

Ο Άρης συνέχισε το… πάρτι στο β’ ημίχρονο, όταν μόλις στο 52′ πέτυχε και πέμπτο γκολ, με τον Εντιαγέ να σκοράρει από κοντά, με την κιτρινόμαυρη ομάδα να κάνει ό,τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 67′ με αυστηρότατο πέναλτι σε… χέρι του Τζέγκο, με εύστοχη εκτέλεση του Βέργου.

ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ!

Στο 80′ ο Ιτούρμπε έχασε τεράστια ευκαιρία για το 6-1, μια και εκτέλεσε πέναλτι (το τέταρτο στο παιχνίδι!!!), όμως απέκρουσε ο Μελίσσας! Ο Άρης είχε νέα καλή ευκαιρία με τον Μαντσίνι για ένα νέο γκολ, όμως το ματς έκλεισε με το 5-1.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο, Ντιαγέ 60’ Λούκας Σάσα), Μπερτόγλιο (59’ Μαντσίνι), Ματέο Γκαρσία (82’ Ματίγια), Μπρούνο Γκάμα (59’ Ιτούρμπε) , Καμαρά (82’ Μάνος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελισσάς, Λούι (46’ Αποστολάκης), Κορνέλιους, Μαλής (88’ Μπακαδήμας), Αντούνες, Βαρόνε (23’ Μπελεβώνης Χρ.), Φλόρες, Μόρσεϊ, Τσιγγάρας, Ντουάρτε, Βέργος (71’ Καρέλης)

Διαιτητής ο Κουτσιαύτης (Άρτας), βοηθοί οι Βασίλοπουλος (Έβρου) και Νιδριώτης (Αθηνών). Τέταρτος ο Τσέτσιλας (Γρεβενών) και στο VAR οι Γκάμαρης (Αθηνών) και Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).

To Top