Ξέσπασμα του πρωταθλητή του Άρη!

Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος να χαθεί ο Δημήτρης Γράβαλος, ένας ακόμα μεγάλος πρωταθλητής του Άρη και γνωστός για τα αρειανά του αισθήματα, που μάλιστα χθες έφερε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στο σύλλογο, κατακτώντας την 1η θέση στα «Παπαφλέσσεια».

Για τον ίδιο, πάντως, φαίνεται πως το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και όπως έγραψε στον λογαριασμό του στα social media, το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα είναι ίσως ο τελευταίος αγώνας που θα τρέξει με τα «κιτρινόμαυρα».

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε ο ίδιος ο πρωταθλητής του Άρη στην προσωπική του σελίδα στο facebook αναφερόμενος στην αιτία: «Νομίζουν κάποιοι-κάποιος ότι ο Άρης είναι μαγαζί για δημόσιες σχέσεις…. Θέλω να πω στο συγκεκριμένο (γιωτο) μπαλο ότι τα χαστούκια και τα σούτια είναι κοντά….

Άσχετα άμα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια…. Ίσως στο εθνικό πρωτάθλημα της χώρας να είναι και ο τελευταίος αγώνας με τα χρώματα της αγαπημένης μου ομάδας…. Και η αιτία θα είναι αυτός και μόνο αυτός…. Κύριε (γιωτο) μπαλε ζητώ συγνώμη απ΄ όλους τους οπαδούς….. Άρης γεννήθηκα και Άρης θα πεθάνω….».

To Top