ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξανά Βαλβέρδε για Μπαρτσελόνα

Ο Λουίς Ενρίκε ζήτησε χρόνο για ν΄ αποφασίσει αν θα συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και αμέσως οι φήμες στην Ισπανία αναφέρουν πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του.

Το καλοκαίρι του 2017 το συμβόλαιο του Λουίς Ενρίκε με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται και ο 46άχρονος τεχνικός ζήτησε χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση νέου συμβολαίου από τον καταλανικό σύλλογο.

Η διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη πάντως να περιμένει μέχρι την άνοιξη για την απάντηση του Λουίς Ενρίκε και μία μικρή δυσαρέσκεια είναι δεδομένο πως υπάρχει.

Άμεσα λοιπόν στην Ισπανία κυκλοφόρησαν φήμες για τον αντικαταστάτη του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, σε περίπτωση που τελικά αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν.

Το φαβορί λοιπόν για να αναλάβει τους “μπλαουγκράνα” είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, του οποίου το συμβόλαιο με την Μπιλμπάο επίσης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Και η Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε τον Βαλβέρδε, αλλά ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού είναι προτιμήσει να μείνει στους Βάσκους και ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν αυτός που αντικατέστησε στους “μερένγκες” τον Ράφα Μπενίτεθ.

Οι Ισπανοί εκτιμούν πως αυτήν την φορά δύσκολα θα πει “όχι”, άλλωστε προτιμά την “Μπάρτσα” από την Ρεάλ, καθώς στους Καταλανούς έχει αγωνιστεί από το 1988 έως το 1990.

Πηγή: sport24.gr

To Top