ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξανά με δύο φορ ετοιμάζει τον Ολυμπιακό ο Μπέντο

Ο Πάουλο Μπέντο σχεδιάζει τα πλάνα του για τη ρεβάνς με τον Άρη και θ’ ανακοινώσει την αποστολή των πειραιωτών για το συγκεκριμένο παιχνίδι, μετά τη σημερινή προπόνηση.

Αυτό πάντως που σκέφτεται ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας του λιμανιού είναι να παρατάξει τους “ερυθρόλευκους” με διάταξη 4-4-2, να παίξει δηλαδή ο Ολυμπιακός με δύο φορ (Καρντόσο και Ανσαριφάρντ) όπως έγινε στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο “Βικελίδης”.

Είναι μια σκέψη του 47χρονου τεχνικού που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αν και περισσότερα θα φανούν στην προπόνηση της Τετάρτης στου Ρέντη.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Αλμπέρτο Μποτία, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είναι έτοιμος ν’ αγωνιστεί και όλα δείχνουν πως ο Πάουλο Μπέντο θα τον χρησιμοποιήσει στη βασική εντεκάδα μαζί με τον Βιάνα Σε ότι έχει να κάνει με τον Φιγκέιρας, το πιθανότερο είναι να μη ρισκάρει ο προπονητής του Ολυμπιακού κι αυτό σημαίνει πως ο Πορτογάλος θα μείνει εκτός για τη ρεβάνς με τους “κιτρινόμαυρους”. Μπορεί πάντως να είναι στην αποστολή, αλλά όχι στη βασική εντεκάδα, καθώς και στον αγώνα με τον Άρη θα παίξει δεξί μπακ ο Ρέτσος.

To Top