Ξανά σε συνδυαστικό με γκολ

Ο Κωστής Μητσέας χτίζει σερί εναντίον των Μπουκ

Πέρασε με άνεση το χθεσινό ενισχυμένο συνδυαστικό στο Νάπολι – Άγιαξ, στο ίδιο μοτίβο θα κινηθώ και σήμερα.

Φερεντσβάρος – Ερυθρός Αστέρας: G/G & Over 2.5, στο 2.15

Η Φερεντσβάρος πρωτοπορεί -μαζί με τη Μονακό- στον 8ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, όμως την προηγούμενη αγωνιστική έφαγε γερό «χαστούκι» στο Βελιγράδι, με τον Αστέρα να της ρίχνει… ντόρτι (4-1). Οι Ούγγροι διαθέτουν καλή ομάδα και περιμένω να βγάλουν αντίδραση, ενώ κρατάω πως ακόμα και στη χειρότερή τους εμφάνιση βρήκαν δίχτυα. Σημαντικό και το στατιστικό των 5/5 Over 2,5 που έχουν στα φετινά εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς.

Αποδόσεις και προγνωστικά για το ποιος θα είναι ο νικητής Μουντιάλ

Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε «ανάσα» με τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς προηγουμένως δεν είχε πάρει βαθμό. Το τρίποντο έδωσε την απαραίτητη ψυχολογία στους Σέρβους, οι οποίοι πιστεύουν πως μπορούν να φύγουν με το διπλό απόψε και να αποκτήσουν προβάδισμα έναντι της Φερεντσβάρος για την πρόκριση. Επιθετικά με πείθει ο Αστέρας, όπως έδειξε και την προηγούμενη εβδομάδα, αμυντικά όχι και τόσο, είναι χαρακτηριστικό πως η εστία του παραβιάστηκε 5 φορές στα δύο τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς.

Πιθανό το υψηλό σκορ στο ματς, λογικά θα συμβάλουν και οι δύο ομάδες για να έρθει, πληρώνει μια χαρά το συνδυαστικό των δύο επιλογών.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

To Top