ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξανά στα κίτρινα! Οριστική συμφωνία με Ερυθρό Αστέρα, έρχεται για τον Άρη ο Ματέο Γκαρσία!

Οριστική συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα καθώς ο Άρης τα βρήκε σε όλα με τη σερβική ομάδα για τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία! Έρχεται άμεσα στην Θεσσαλονίκη ο Αργεντινός.

Αίσιο τέλος έχει το… σίριαλ της επιστροφής του Αργεντινού επιθετικού στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μετά από χίλια κύματα και με δεδομένη την θέληση του Ματέο να επιστρέψει στον Άρη, σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, πριν από λίγο επήλθε οριστική συμφωνία με την ομάδα της Σερβίας και ο Γκαρσία αναμένεται να φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα, με τα οποία πριν δυο χρόνια έκανε την καλύτερη του σεζόν, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Άρης θα καταβάλει ένα ποσό που αγγίζει το 1.300.000 ευρώ συν 30% ποσοστό μεταπώλησης και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από όλες τις πλευρές.

Στην επίτευξη της οριστικής συμφωνίας έπαιξε ρόλο και από την στιγμή που δεν ήταν στα πλάνα του Ερυθρού Αστέρα, η θέληση του παίκτη να επιστρέψει στον Άρη, αναγνωρίζοντας όλα όσα βίωσε με την φανέλα του, καθώς και την αγάπη του κόσμου, αλλά και φυσικά η οικονομική υπέρβαση από την πλευρά της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Επίσης, ο αποκλεισμός του Ερυθρού Αστέρα από την Ομόνοια από την συνέχεια του Τσάμπιονς λιγκ, αποτέλεσε μια ακόμη αφορμή να πουληθεί ο Γκαρσία.

 

To Top