ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξανά στο προσκήνιο ο Ιμπάνιες για Άρη γράφουν στην Κροατία

Η καθυστέρηση στην τελική συμφωνία του Άρη με τον Λόρενς Ντε Μποκ για τη θέση του αριστερού μπακ επαναφέρει στο προσκήνιο το όνομα του Λουίς Ιμπάνιες.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κροατία (δείτε ΕΔΩ), το οποίο επικαλείται και βρετανικό ΜΜΕ, η απόκτηση του Ντε Μποκ από τον Άρη έχει μείνει στάσιμη λόγω και της παραίτησης του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου από τη θέση του αθλητικού τεχνικού διευθυντή και πως ο Ιμπάνιες παραμένει στο στόχαστρο των «κιτρινόμαυρων» αλλά και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η μεταγραφή του Ιμπάνιες στον Άρη ήταν τελειωμένη, τα πάντα είχαν συμφωνηθεί, όμως παραιτήθηκε ο αθλητικός διευθυντής του Άρη. Τον παίκτη ήθελε τόσο ο ίδιος, όσο και ο Σάββας Παντελίδης, ωστόσο η απόφαση θα ληφθεί από τον Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος έχει ακόμα μία εναλλακτική επιλογή.

Ο Ντε Μποκ είναι επιθυμία του προέδρου, όμως δεν αποκλείεται να αποκτηθεί τελικά ο Ιμπάνιες. Η απόφαση θα ληφθεί άμεσα», ενώ σημειώνεται ακόμα για τον Ντε Μποκ πως η Λιντς δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

To Top