“Ξανά στο τραπέζι Μορόν-Μπέτις, η υποχώρηση που κάνει”

Στο τραπέζι για τη τελική διαπραγμάτευση βρίσκονται Μπέτις και Λορέν Μορόν, σύμφωνα με την “eldesmarque”, προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα η συνεργασία τους και να προχωρήσουν αμφότερες οι πλευρές στις προγραμματισμένες κινήσεις τους.

Σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, οι επαφές των δύο πλευρών εντατικοποιήθηκαν από χθες το απόγευμα, καθώς τόσο ο παίκτης έχει συμφωνήσει να συνεχίσει τη καριέρα του, όσο και η Ισπανική ομάδα χρειάζεται χώρο στους μισθούς της για να υπογράψει νέους παίκτες.

το ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι και οι δύο πλευρές θέλουν να βρεθεί μια λύση το επόμενο 24ωρο ώστε ο 29χρονος φορ να μη ταξιδέψει στην Αγγλία (σ.σ. η Μπέτις αντιμετωπίζει σε φιλικό την Μίντλεσμπρο, το Σάββατο).

Η “eldesmarque” σημειώνει τη στάση του ποδοσφαιριστή και μάλιστα κάνει λόγο για συμπεριφορά που αξίζει να σημειωθεί. “Οι ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή απαίτησαν όλο το ποσό της νέας σεζόν προφορικά, όμως ο Μορόν αντιλαμβάνεται την κατάσταση της Μπέτις και θέλει ένα κομμάτι απ’ αυτό. Αυτή είναι μια αξιοσημείωτη κίνηση, από έναν παίκτη που έδειχνε μέχρι τη τελευταία στιγμή πόσο τον πλήγωσε το κλαμπ” αναφέρουν.

To Top