Στο τραπέζι των συζητήσεων διοίκηση-τεχνικό τιμ! Αναμονή για Κόκε, σε πρώτο πλάνο τα μεταγραφικά

Εφ΄ όλης της ύλης συζήτηση θα έχουν σήμερα το απόγευμα οι Γιώργος Γαλανός, Πάουλο Κάμπος και Γιάννης Τοπαλίδης. Οι τρεις άνδρες θα θέσουν επί τάπητος διάφορα οργανωτικά θέματα, ενώ το βάρος θα πέσει κυρίως στον μεταγραφικό προσανατολισμό της ομάδας.

Πρόκειται για ένα ραντεβού στο πλαίσιο των πολλών που αναμένονται να γίνουν μέχρι και την 1η Ιανουαρίου, όταν θα ανοίξει κι επίσημα η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου.

Ήδη οι πρώτες κινήσεις όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ έχουν γίνει με και τον Ν΄Λουντούλου να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και τον Κογκνού να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψει, ειδικά από τη στιγμή που δεν προπονείται εδώ και βδομάδες, ενώ δεν θα μπορέσει να επιστρέψει πριν από τα τέλη Δεκεμβρίου.

Για το αν θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις πιθανότατα να συζητηθεί και αυτό στη σημερινή συνάντηση, αν και υπάρχει ένα περιθώριο 35 ημερών ακόμα σε όλους τους παίκτες, ώστε να πείσουν ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Παράλληλα, αναμένεται να εξεταστούν και όλες οι επαφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας αλλά και με αυτούς που έχουν προταθεί. Σε πρώτο πλάνο είναι φυσικά η επιστροφή στον σύλλογο του Σέρχιο Κόκε, υπόθεση που έχει αναλάβει εξ΄ολοκλήρου ο Γιώργος Γαλανός.

To Top