ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξανά τρεις εκτός προπόνησης, αύριο η ανακοίνωση της αποστολής για ΟΑΚΑ

Αύριο η τελευταία προπόνηση της χρονιάς πριν από επίσημο ματς, με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει τρεις παίκτες του σήμερα ενόψει ΑΕΚ, να κάνουν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά:

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. στο Ολυμπιακό Στάδιο (16/05, 19:30), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής (τελευταία στη διαδικασία των πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού (αύριο το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποκατάσταση, passing game και rondo game για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη και τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ) με τους Κώστα Μήτρογλου, Νικόλα Ιωάννου και Εργκυς Κάτσε να συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα.

* Οι ποδοσφαιριστές, καθώς και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορωνοϊού και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

To Top