ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξανά -3 στα Χανιά, προσφυγή στην Καλλιθέα για… 5.000 ευρώ

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών επιβλήθηκε στον ΑΟ Χανιά από τη διοργανώτρια αρχή. Η ΠΑΕ δεν εξόφλησε, ως όφειλε, τον Θανάση Δεινόπαπα στις 2 Μαΐου και έχει περιθώριο έως τις 11 Μαΐου για να τον πληρώσει και να τους πάρει πίσω.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 51/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ & στη FOOTBALL LEAGUE την Τετάρτη 26-04-2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΕΙΝΟΠΑΠΑ, από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ (άρθρο 24 παράγραφος 5) αν η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 11-05-2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

Νομικά σε βάρος της Καλλιθέας κινήθηκε ο Στέφαν Στεφάνοβιτς. Ο 26χρονος Σέρβος μέσος στη χειμερινή περίοδο ενίσχυσης μετακινήθηκε στους «κυανόλεκους» και αγωνίστηκε σε 6 ματς πρωταθλήματος, με τελευταία του συμμετοχή στις 5 Μαρτίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, κατέθεσε προσφυγή και διεκδικεί ένα ποσό της τάξης των 5.000 ευρώ.

 

To Top