Ξαναβρίσκει στον Άρη το αγαπημένο του νούμερο «7»

Το αγαπημένο του νούμερο 7 θα φορά στον Άρη ο Μιχάλης Πελεκάνος. Ο 31χρονος παίκτης ζήτησε και πήρε τη φανέλα με το νούμερο που είχε στις περισσότερες σεζόν της μέχρι τώρα καριέρας του.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των κίτρινων «συστήθηκε» στο ελληνικό κοινό σε ηλικία 18 χρονών, τη σεζόν 1999-2000 ως παίκτης του Περιστερίου. Στην ομάδα των δυτικών προαστίων έπαιξε για μια πενταετία σε επίπεδο Α1, έχοντας μόνιμα το 7 στην πλάτη. Το καλοκαίρι του 2004 μετακόμισε στην ΑΕΚ όπου κι εκεί πήρε το ίδιο νούμερο. Στην Ένωση αγωνίστηκε για μια διετία πριν «μετακινηθεί» στην Κυψέλη για να αγωνιστεί στον Πανελλήνιο. Ούτε εκεί άλλαξε την αγαπημένη του συνήθεια, παίζοντας με το 7.

Την περίοδο 2007-08 ξενιτεύτηκε για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης όπου πήρε το 5. Επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό παίρνοντας και πάλι το 5. Την επόμενη χρονιά δόθηκε δανεικός στο Μαρούσι και τον είδαμε και πάλι με το αγαπημένο του νούμερο.

Τις δυο προηγούμενες σεζόν το 7 ήταν «πιασμένο» από τον Βασίλη Σπανούλη και ο Πελεκάνος το αποχωρίστηκε αλλά φέτος οι φίλοι του Άρη θα τον βλέπουν στο Αλεξάνδρειο και σε όποιο γήπεδο αγωνίζονται οι κίτρινοι με το 7 στην πλάτη.

To Top