Ξαναρχίζει η Σούπερ λίγκα, παραμένει το -3 για τον Ολυμπιακό

Οι 16 ΠΑΕ αποφάσισαν ομόφωνα στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας να αποδεχθούν τους όρους Βασιλειάδη και να ζητήσουν την επανέναρξη του πρωταθλήματος από το ερχόμενο σαββατοκύριακο, 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου! 

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Αποφασίστηκε, δε, ότι θα διεξαχθεί η 26η αγωνιστική, άρα την Κυριακή θα έχουμε -λογικά- το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, ενώ ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Απόλλωνα Σμύρνης, που ήταν ο μοναδικός της 25ης αγωνιστικής που δεν είχε διεξαχθεί, θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη!

Το μόνο που περιμένουμε, πλέον, είναι να ανάψει το πράσινο «φως» και ο υφυπουργός Αθλητισμού…

* Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, λοιπόν, υπό την προεδρία του Δημήτρη Σκουτέρη, απέρριψε την έφεση των Πειραιωτών, κάτι που σημαίνει ότι διατηρείται το -3 για τους Πειραιώτες.

Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί -πρωτόδικα- και με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και 90.000 ευρώ πρόστιμο, για όσα είχαν συμβεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ: 

“H Επιτροπή Εφέσεων με την υπ΄αριθμ. 12/2018 απόφασή της απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ΄αρ. 45/2018 απόφασης Π.Μ.Π.Ο/Super League”.

To Top