ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ξαναχτύπησε” Χριστουγεννιάτικα ο Αρειανός που μεγαλουργεί από την κιτρινόμαυρη Τούμπα στην Κολομβία! (video)

“Ξαναχτύπησε” Χριστουγεννιάτικα ο Αρειανός που μεγαλουργεί από την κιτρινόμαυρη Τούμπα στην Κολομβία!

Είναι Άρης, μεγάλωσε με τον «θεό του πολέμου» στην κιτρινόμαυρη Τούμπα και κουβαλάει την αγάπη, το πάθος και την τρέλα για τους κίτρινους σε όλα τα γήπεδα της Λατινικής Αμερικής, έχοντας μαζί του τη φανέλα με τα κιτρινόμαυρα, αλλά και τα… ιερά πανιά!

Ο λόγος για τον Γιώργο Σιτάρα, ο οποίος έχει δημιουργήσει στην Καρθαχένα της Κολομβίας μαζί με τον συνεταίρο του, τον Πέτρο, ένα απίστευτο ελληνικό στέκι, το Grecia Cafe Souvlaki, όπου προσφέρει ελληνικές γεύσεις χιλιάδες μίλια μακριά.

«Είτε είμαστε στη Θεσσαλονίκη, είτε στην Κολομβία, παντού σε κάθε μέρος της γης κρατάμε άσβεστη τη φλόγα για τον Άρη» είχε πει στο PRESSARIS ο Σιτάρας, ο οποίος έχει δώσει συνέντευξη για το ελληνικό κατόρθωμα στην τηλεόραση της Κολομβίας, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τον «θεό του πολέμου»!

Ανήμερα Χριστουγέννων “ξαναχτύπησε”! Σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype από την Κολομβία, μίλησε στην τηλεόραση του Alpha, φορώντας τη φανέλα με το “θεό του πολέμου” στο στήθος, δηλώντας μεταξύ άλλων “Θεσσαλονικιός και Αρειανός”!

Δείτε εδώ:

To Top