ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξανθόπουλος: “Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μου!”

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος ήταν χαρούμενος για την πρόκριση, μοίρασε μπράβο και στην ομάδα του και στην Κηφισιά για την προσπάθεια που κατέβαλε και ευχήθηκε να μην έχει κάτι σοβαρό ο Τζαμέλ Χάγκινς.

Ο πλέι μέικερ του Άρη δήλωσε πως “θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μου. Βγάλαμε αληθινό ένα μεγάλο στόχο, φτάσαμε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος σε συνέχεια από την καλή πορεία που είχαμε στην κανονική περίοδο. Όσον αφορά στο ματς θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην Κηφισιά που ήταν καλύτερη από μας στο μεγαλύτερο διάστημα. Ξέραμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο αγώνα, το απέδειξαν και στο δικό μας γήπεδο και γενικότερα και στην κανονική περίοδο ήταν δύσκολο για μας. Εμείς στο α’ ημίχρονο δεν πήγαμε καλά ειδικά στην άμυνα δε βγάλαμε ενέργεια παρόλα αυτά στη συνέχεια γυρίσαμε το παιχνίδι. Το ματς πήγε στην παράταση , θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει αλλά ήμασταν άτυχοι”.

Πρόσθεσε αναφερόμενος στις παρατάσεις: “Στην παράταση είδατε όλοι τι έγινε. Το είπα και στην αρχή ότι η Κηφισιά ήταν καλύτερη από μας  αλλά εμείς πήραμε τη νίκη. Συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό. Να ευχηθώ να μην έχει κάτι σοβαρό ο Χάγκινς γιατί όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Ξεκουραζόμαστε δύο μέρες και πλέον κοιτάμε τους ημιτελικούς. Μπράβο στην Κηφισιά και πάλι”.

 

To Top