ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξανθόπουλος: «Αμφίδρομη σχέση με Πρίφτη, ξεφεύγει από τα όρια παίκτη – προπονητή!»

O Βασίλης Ξανθόπουλος και αναφέρθηκε στη νίκη επί του ΠΑΟΚ και την πρόκριση του Άρη στην τετράδα των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League. Ο άσος των «κιτρινόμαυρων» σχολίασε τις δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των παικτών, ενώ κάνοντας μια μίνι αποτίμηση χαρακτήρισε πετυχημένη τη φετινή σεζόν παρά τα σκαμπανεβάσματα.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα φετινά. Ήμασταν πολύ καλοί επιθετικά, στοιχείο που μας έλειψε στα περισσότερα παιχνίδια φέτος. Στο β’ ημίχρονο στηριχθήκαμε περισσότερο στην άμυνά μας, η οποία αποτελεί και τη βάση μας φέτος».

 

Για τις δηλώσεις Πρίφτη, ο οποίος εκθείασε τους παίκτες του Άρη: «Υπάρχει μια πολύ καλή σχέση με τον προπονητή, η οποία είναι αμφίδρομη. Μια σχέση δούναι και λαβείν μεταξύ όχι μόνο του προπονητή αλλά όλου του τεχνικού τιμ. Μια σχέση που ξεφεύγει από τα στενά όρια προπονητή – παίκτη. Είναι πιο φιλική. Αυτό το στοιχείο ήταν που μας κράτησε και πήραμε τη σειρά».

 

Για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα επιπέδου Final Four Ευρωλίγκας και καταλαβαίνετε ότι οι πιθανότητες είναι λίγες. Θα διασκεδάσουμε τα παιχνίδια, θα τα δώσουμε όλα και θα πάρουμε ό,τι μας αναλογεί».

 

Για τη φετινή σεζόν: «Η χρονιά είχε σκαμπανεβάσματα, αν και η τελευταία γεύση είναι γλυκιά. Περάσαμε τον μεγάλο μας αντίπαλο και θα παίξουμε στην τετράδα απέναντι σε μια ομάδα που πήρε αρκετούς ξένους μέσα στη σεζόν και βελτιώθηκε σημαντικά. Παρά τα σκαμπανεβάσματα η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη».

To Top