ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξανθόπουλος: “Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά…”

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος προσπάθησε να είναι όσο το δυνατόν πιο αναλυτικός στο γιατί ο Άρης παρουσίασε αυτό το άσχημο πρόσωπο στην Ποντγκόριτσα και ηττήθηκε με τόσο μεγάλη διαφορά από την Μπούντουτσνοστ.

Ο έμπειρος πλέι μέικερ τόνισε πως “η άμυνα ήταν το μεγάλο πρόβλημα, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο δεν παίξαμε καθόλου καλή άμυνα και ξέφυγε ο αντίπαλος. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, προσπαθήσαμε να μειώσουμε την διαφορά, αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την διαφορά από τον πρώτο αγώνα. Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ, παρόλ’ αυτά επειδή όπως είπα χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ στην επίθεση, το θέμα ήταν ότι δεν ακολουθήσαμε το πλάνο στην άμυνα. Δημιουργήσαμε πολλές καταστάσεις για τον Κουκ, που αυτό είναι το παιχνίδι του, είχαν και τρομερή ευστοχία…”.

Αναφέρθηκε στην εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο: “Είπαμε όλοι μας στο ημίχρονο ότι μπορεί να χάνουμε με 27 πόντους, αλλά θα βγούμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος, για τους εαυτούς μας, για να αλλάξουμε την εικόνα μας. Δεν κρατήσαμε την διαφορά από τον πρώτο αγώνα, είναι δύσκολο να εξηγήσω πώς νιώθουν οι παίκτες σε τέτοιες στιγμές. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που είχαμε ένα τέτοιο 20λεπτο”.

To Top