ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξανθόπουλος: “Πήγε λίγο η καρδιά μας στην κούλουρη!”

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος παραδέχθηκε πως οι κίτρινοι δεν πήραν μια… επαγγελματική νίκη, αλλά είδαν την… καρδιά τους να πηγαίνει στην κούλουρη!

Ο έμπειρος πλέι μέικερ τόνισε μετά τον αγώνα στο Yellow Radio: “Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο η Καβάλα έβαλε κάποια σουτ, πήραν ψυχολογία και έβαλαν κι άλλα. Φάγαμε 24 πόντους… Πρέπει να δούμε τα λάθη μας σε αυτό το κομμάτι. Ευτυχώς ήρθε η νίκη απέναντι σε μια ομάδα που καιγόταν. Μένει ότι κερδίσαμε και ότι παίξαμε καλύτερη άμυνα στο τέταρτο δεκάλεπτο”.

Πρόσθεσε πως “δεν θεωρώ ότι ήταν επαγγελματική νίκη, γιατί αγχωθήκαμε στο τέλος. Πήγε λίγο η καρδιά μας στην κούλουρη, αλλά συνεχίζουμε”.

Ρωτήθηκε για το ότι σταματούν τα διπλά παιχνίδια και απάντησε: “Θα προτιμούσα να είχαμε δύο αγώνες την βδομάδα και να συνεχίζαμε στο Γιούροκαπ. Είναι η πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο που δεν θα έχουμε παιχνίδι μεσοβδόμαδα, θα είναι καλό για την ξεκούρασή μας”, ενώ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα οχτώ κλεψίματα απάντησε: “Έτυχε…”.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ τόνιε πως “είναι μεγάλο παιχνίδι, έχει δυναμώσει και η ΑΕΚ, έχει κι αυτή σερί νικών. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, είναι όμως στην έδρα μας και θέλουμε να το πάρουμε και να δείξουμε καλό πρόσωπο και μπροστά στον κόσμο μας, για να κρατήσουμε αλώβητο το Παλέ”.

To Top