ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξανθόπουλος: “Σημαντικό για τον Άρη, αλλά και για εμάς που υπάρχει ο κ. Λάσκαρης”

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες του φετινού ρόστερ του Άρη, γνωρίζει πολύ καλά και που βρίσκεται και ποιες είναι οι απαιτήσεις και ποιο είναι το περιβάλλον του ελληνικού πρωταθλήματος, γι’ αυτό και θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο την δουλειά που θα κάνουν οι Έλληνες παίκτες κυρίως εκτός παρκέ.

“Έχουμε πολλούς παίκτες, μακάρι να έχουμε υγεία όλοι. Να έχουμε καλή χρονιά και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Το θετικό είναι ότι όλοι οι παίκτες, αν εξαιρέσουμε τον Μάικ (Πελεκάνο), είναι εδώ και είναι σημαντικό ότι ξεκινάμε την προετοιμασία πλήρεις. Θα βοηθήσουμε κυρίως οι Έλληνες να δεθούμε όλοι μαζί στα αποδυτήρια, να έχουμε καλό κλίμα, γιατί από την εμπειρία που έχω, ξέρουμε ότι για να παίξει καλά μια ομάδα, πρέπει να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Αυτό θέλουμε αρχικά για να βγει και στο γήπεδο μια καλή εικόνα. Από όσο ξέρω και τα παιδιά που ήρθαν έχουν πολύ καλούς χαρακτήρες, αυτό έχω μάθει και από συζητήσεις με τον κόουτς και από όσα πρόλαβα να μάθω μέσα από τα social media. Τους Έλληνες τους ξέρω, παίξαμε αντίπαλοι, γνωρίζω ότι είναι πολύ καλοί χαρακτήρες. Θα είναι πιο εύκολο να δέσει και η ομάδα”, επεσήμανε ο έμπειρος πλέι μέικερ.

Αναφέρθηκε και στην παρουσία του Νίκου Λάσκαρη, που προσφέρει εγγύηση και ασφάλεια: “Ειδικά τη σημερινή εποχή είναι πολύ καλό και για μας και για τον Άρη, που έχει μπασκετική ιστορία και δεν σας κρύβω ότι με Άρη μεγάλωσα και εγώ, με τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που τότε έδειχνε η τηλεόραση. Είναι σημαντικό για τον Άρη που υπάρχει ο επενδυτής, αλλά και για μας γιατί νιώθουμε ασφάλεια”.

To Top