Ξαφνική εμπλοκή, προς… ναυάγιο με Σιαλμά! Προφορική συμφωνία με Πόι!

Αρνητική ήταν η εξέλιξη στην υπόθεση Σιαλμά. Παρουσιάστηκε εμπλοκή και τελικά η μετακίνησή του οδηγείται σε ναυάγιο εάν δεν υπάρξει κάποια θεαματική αλλαγή! Προφορική συμφωνία του Άρη με Πόι.

Την ώρα που όλοι περίμεναν να μπουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στον Άρη και τον Σιαλμά, οι εξελίξεις ήταν αρνητικές. Μια υπόθεση που πέρασε από χίλια κύματα, έχοντας διαστάσεις μεταγραφικού… θρίλερ.

Περισσότερο από δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Άρη ανάμεσα στον Γιώργο Γαλανό, τον Δημήτρη Σιαλμά (ήρθε στη Θεσσαλονίκη από τα μεσάνυχτα της Κυριακής για να υπογράψει) και τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή σήμερα το βράδυ.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν διεξοδικά όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, αλλά όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ομάδα επίσημα, η υπόθεση οδηγήθηκε τελικά σε αδιέξοδο, με ορατό πλέον τον ναυάγιο της συμφωνίας!

Ο Άρης έκανε οικονομική υπέρβαση, πρόσφερε γενναία προκαταβολή, αλλά κάποια δεδομένα που ζητούσε ο παίκτης (κυρίως σε ότι αφορά τον τρίτο χρόνο της συνεργασίας) δεν ικανοποιήθηκαν με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί οριστική εμπλοκή και να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή με τον 28χρονο επιθετικό. Εάν δεν αλλάξει κάτι την Τρίτη, τελευταία μέρα των μεταγραφών, τότε το πιθανότερο είναι να μην ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο παίκτης.

Την ίδια ώρα σημειώθηκε προφορική συμφωνία με τον Μάουρο Πόι, ο οποίος εκτός απρόοπτου θα υπογράψει την Τρίτη συμβόλαιο συνεργασίας. Στο συμφωνητικό θα υπάρχει και ειδικός όρος συμμετοχών, ώστε να είναι διασφαλισμένοι οι κίτρινοι σε περίπτωση που ο παίκτης αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

To Top