Ξαφνικό διαζύγιο με Τσέζαρεκ, ζήτησε να φύγει!

Πρόωρο και άδοξο τέλος παίρνει η συνεργασία του Άρη με τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ! Ο Κροάτης επιθετικός δεν παρουσιάστηκε στη σημερινή προπόνηση και αφού μίλησε με τους διοικούντες των κίτρινων έκανε γνωστή την πρόθεσή του να αποχωρήσει! Το ξαφνικό διαζύγιο Άρη-Τσέζαρεκ δημιουργεί ένα σημαντικό «αγκάθι» παραμονές ενός καθοριστικού αγώνα για την κιτρινόμαυρη ομάδα, όπως είναι αυτό με τον Ατρόμητο για το κύπελλο την Πέμπτη.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Χωρίς τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ έγινε η σημερινή προπόνηση του Άρη, ο οποίος ήταν αδικαιολογήτως απών! Ο Κροάτης επιθετικός δεν έδωσε το παρών στο ομαδικό πρόγραμμα των κίτρινων και η απουσία του… γέννησε αρχικά ερωτηματικά αφού δεν είχε πάρει άδεια για να απουσιάσει!

Ο Τσέζαρεκ έλειψε από τη σημερινή προπόνηση χωρίς να ενημερώσει αρχικά κανέναν άνθρωπο της ομάδας. Η απουσία του έφερε ανησυχία στο στρατόπεδο… Έγιναν αλλεπάλληλες προσπάθειες για να εντοπιστεί, κάτι που έγινε τελικά νωρίς το απόγευμα.

Ο 29χρονος Κροάτης επιθετικός στη συνομιλία του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Θανάση Αθανασιάδη ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα δείχνοντας ανένδοτος στην απόφασή του, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι αμετάπειστος!

Ο Κροάτης δεν ήθελε να μπει σε πολλές λεπτομέρειες σε ότι αφορά τους λόγους της απόφασής του… Βέβαια, δεν είναι μυστικό ότι ο Άρης έχει καθυστερήσει σημαντικά στην καταβολή των οφειλόμενων προς τους ποδοσφαιριστές, γεγονός που συζητήθηκε πριν από λίγες μέρες στα αποδυτήρια παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, όταν και δόθηκε η υπόσχεση για συντονισμένη προσπάθεια, ώστε να κλείσουν οι οικονομικές εκκρεμότητες το συντομότερο δυνατό. Η εξέλιξη αυτή φάνηκε ότι ικανοποιούσε το σύνολο των ποδοσφαιριστών…

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη, ότι είχε γίνει και μια συζήτηση με τον ίδιο τον Κροάτη στις αρχές του χρόνου για το οικονομικό. Τότε του είχαν δοθεί υποσχέσεις ότι θα ικανοποιηθεί, έστω και με καθυστέρηση και θα του καταβληθούν τα δεδουλευμένα…

Παρόλα αυτά, ο Τσέζαρεκ επέλεξε έναν διαφορετικό δρόμο, οδηγώντας τη σχέση του με τους κίτρινους στο διαζύγιο, σε μια περίοδο, πάντως, κατά την οποία η ομάδα παίζει στο γήπεδο τη «μισή χρονιά», αρχής γενομένης την Πέμπτη με τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο.

Μετά από τη συζήτηση που έγινε σήμερα, ανάμεσα στον πρόεδρο του Άρη και του ποδοσφαιριστή βρέθηκε τελικά η «χρυσή τομή», συμφωνήθηκε ένας διακανονισμός καταβολής για τα οφειλόμενα και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να επικυρωθεί η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών!

Με το δεδομένο αυτό, το προπονητικό δίδυμο των κίτρινων δεν θα μπορούσε να υπολογίζει για την Πέμπτη έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος εξεδήλωσε την επιθυμία να αποχωρήσει. Γιάννης Μιχαλήτσος και Γιώργος Μιχαλήτσος θα αναγκαστούν, πλέον, να παρατάξουν την ομάδα στη «μάχη» του κυπέλλου αναπροσαρμόζοντας τα πλάνα τους και αναζητώντας τις κατάλληλες λύσεις στην επίθεση…

Και κάτι ακόμη… Το ότι ο Τσέζαρεκ αποφάσισε να κόψει οριστικά τις σχέσεις του με τον Άρη, δεν αποκλείει να έχει στα χέρια του προσφορά από άλλη ομάδα…

To Top