ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκάθαρη η… στόχευση Παλίκουτσα: Η αλλαγή θα ξεκινήσει από τα αποδυτήρια

Το είχε πει από την πρώτη στιγμή που άρχισε να συνειδητοποιεί πρόσωπα και καταστάσεις στον Άρη… Το επανέλαβε στην πρώτη του συνέντευξη, το είπε πάλι και στο “ταμείο” της σεζόν που πέρασε. Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, εκφράζοντας τα “θέλω” όλου του Άρη, έδειξε ότι έχει ξεκάθαρη στόχευση για το πώς πρέπει να αλλάξει και να βελτιωθεί η ομάδα.

Αυτή η στόχευση έχει να κάνει με την νοοτροπή και το κλίμα στα αποδυτήρια. Το κατέγραψε εμφατικά χθες και στην γραπτή του τοποθέτηση-μήνυμα ενόψει της σεζόν 2023-24 που μετράει τις πρώτες της στιγμές. “Τα καλά αποδυτήρια μιας ομάδας αποτελούν τη βάση μιας πετυχημένης  χρονιάς και προσωπικά θα φροντίσω γι’ αυτό” είπε χαρακτηριστικά ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής. Πόσο πιο σαφής θα μπορούσε να ήταν;

Μάλιστα, στον πρώτο του χαιρετισμό στη χθεσινή “πρώτη” απευθυνόμενος στους παίκτες πια τόνισε ότι: “Να έχουμε μια καλή χρονιά, να δουλέψομε σκληρά όλοι μαζί. Το επόμενο διάστημα τα αποδυτήρια θα γεμίσουν με νέα νέα πρόσωπα. Θέλω να είμαστε πειθαρχημένοι και να βάλουμε τις βάσεις για μια πετυχημένη χρονιά”.

Στην περασμένη σεζόν, ο Άρης είχε πολλά προβλήματα στο κομμάτι της πειθαρχίας και των “καλών αποδυτηρίων” και οι κιτρινόμαυροι θέλουν να ξεκινήσουν “χτίζοντας” πάνω σε αυτά τα θεμέλια.

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει σε αυτό το θέμα ο Γιώργος Γκουγκουλιάς. Όπως έχουμε σημειώσει “νιώθει” Άρη, είναι ηλιακά στο καλύτερο σημείο για να καταλάβει τους παίκτες και να τους εμπνεύσει. Όπως είπε δημόσια και ο Παλίκουτσα: “Έχουμε νέο Team Manager, τον Γιώργο Γκουγκουλιά. Έναν πρώην παίκτη του Άρη, που έχει πολύ μεγάλο κίνητρο στο νέο του ρόλο. Στις φλέβες του ρέει κίτρινο αίμα και θέλω να τον καλωσορίσω στην ομάδα. Έχω τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντά του”.

Η στόχευση λοιπόν καταγράφηκε… Απομένει τώρα η υλοποίηση της.

To Top