ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξεκάθαρη θέση από τον Άρη για το μέλλον της Basket League

Την ώρα που ο ΕΣΑΚΕ εξακολουθεί να αναμένει τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για να εγκρίνει την οριστική αναβολή του πρωταθλήματος, ο Άρης έχει ξεκάθαρη στάση και θέση για το πώς αυτό πρέπει να συμβεί.

Οι κίτρινοι θεωρούν πως υπάρχουν δύο δρόμοι για το φετινό πρωτάθλημα. Είτε αυτό να αναβληθεί οριστικά και να θεωρηθεί ως μη γενόμενο, γιατί δεν θα διεξαχθούν ποτέ οι έξι τελευταίες αγωνιστικές, είτε να περιμένουν οι ομάδες πότε θα δοθεί εντολή από την κυβέρνηση για την επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Εφόσον υπάρχει οριστική αναβολή, δεν μπορεί να προκύψει ούτε πρωταθλητής, ούτε ομάδες για να υποβιβαστούν, γιατί θα απομένουν οι έξι αγωνιστικές και τα πλέι οφ που δεν θα διεξαχθούν ποτέ, άρα οποιαδήποτε άλλη απόφαση συνιστά αλλοίβση πρωταθλήματος.

Στο σενάριο που αποφασιστεί να υπάρξει αναμονή και να γίνουν οι αγώνες στο μέλλον, ο Άρης δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, διότι πολύ απλά η ομάδα του θα είναι παρούσα με σχεδόν όλα τα μέλη της, αφού μόνο ο Τζέιλεν Μόρις βρίσκεται στην Αμερική.

To Top