Ξεκάθαρος ο ατζέντης του Πρίττα: «Υπομονή για τον Άρη»

Ο Σάκης Πρίττας έστειλε το δικό του μήνυμα για το ποια στάση θα κρατήσει στο θέμα των οφειλών του. Μετά τον Μάρκο Βελλίδη, ο Πρίττας μέσω του εκπροσώπου ξεκαθαρίζει τη θέση του.

Ο 33χρονος μέσος είναι αποφασισμένος να κάνει όση υπομονή χρειάζεται, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην ομάδα. Και αυτό ενώ το το συμβόλαιό του εκπνέει στις 30 Ιουνίου…

Ο Κίμωνας Κοκορόγιαννης, μίλησε στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού για την περίπτωση του Πρίττα: « Η αλήθεια είναι πως περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις στον Αρη, να διαπιστώσουμε που θα οδηγήσουν οι διοικητικές διεργασίες και κατόπιν να αποφασίσουμε. Δεν σας κρύβω πως υπάρχουν προτάσεις για τον Σάκη, κυρίως από την Κύπρο, όμως βούληση του ιδίου είναι να περιμένει τον Αρη και αυτό πρέπει να το σεβαστώ. Αλλωστε η επιλογή του Αρη, με τα όποια προβλήματα έχει, θεωρώ πως πρέπει να είναι η βασική για κάθε ποδοσφαιριστή, διότι πολύ απλά πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα. Ένα παραπάνω για τον Σάκη, ο οποίος βρίσκεται τόσα χρόνια εκεί, αισθάνεται άνετα και δεν θα ήθελε να φύγει, εκτός εάν το απαιτήσουν οι συνθήκες».

Ο Κοκορόγιαννης , αναφέρθηκε και στην επικοινωνία που έχει με τους ανθρώπους του Αρη: «Εχω μιλήσει με τον κ. Αθανασιάδη, τον οποίο θεωρώ καλό και συννενοήσιμο άνθρωπο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη. Μου ζήτησε κάποιες ημέρες υπομονή για τα οφειλόμενα, αλλά μέχρι εκεί.».

Οσο για το ενδιαφέρον από Ατρόμητο και Ξάνθη, τόνισε: «Τον Γενάρη υπήρξε συγκεκριμένη πρόταση από τον Ατρόμητο, όμως τελικώς ο Σάκης προτίμησε να παραμείνει στον Αρη. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κ. Μπάγεβιτς, ο οποίος τον εκτιμά πάρα πολύ, ίσως επαναφέρει το ενδιαφέρον. Και με την Ξάνθη όμως έγιναν κάποιες συζητήσεις. Το περιβάλλον εκεί του είναι γνώριμο και οι άνθρωποι της ομάδας τον αγαπούν. Θα δούμε.», κατέληξε ο κ. Κοκορόγιαννης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Πρίττα υπάρχει οφειλή από τον Αρη, ύψους 150 χιλιάδων ευρώ. Δεν πρόκειται πάντως, τουλάχιστον επί του παρόντος, ο 33χρονος μέσος να ακολουθήσει το παράδειγμα των Σηφάκη και Κατίδη, αλλά και των ξένων συμπαικτών του οι οποίοι προσέφυγαν στα δικαστήρια…

 

 

To Top